Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Αυτό είναι το φθηνό Τουρκικό αστικό που κατακτά την Ευρώπη

Η Τουρκική Anadolu Isuzu κέρδισε το διαγωνισμό για 100 αστικά λεωφορεία στο Κισινάου της Μολδαβίας

To δημοφιλές σε αρκετές χώρες, εξαιτίας της χαμηλής τιμής του, Citiport της Anadolu Isuzu, είναι ένα, βραβευμένο για την άνεσή του,  τρίθυρο 12μετρο αστικό λεωφορείο, με ντιζελομηχανή CUMMINS B6.7E6D300B, εξακύλινδρο, 300 ίππων (224kw), Euro VI, με μέγιστη χωρητικότητα 107 επιβατών.

Η Anadolu Isuzu διατηρεί ...το ισχυρό εξαγωγικό της προφίλ, με τα καινοτόμα οχήματά της, που αναπτύχθηκαν από Τούρκους μηχανικούς και κατασκευάστηκαν στην Τουρκία. 


Η Anadolu Isuzu κέρδισε τον διαγωνισμό της δημοτικής επιχείρησης συγκοινωνιών της πρωτεύουσας της Μολδαβίας, Κισινάου, με πληθυσμό 700.000 κατοίκων, ύψους περίπου 12,7 εκατομμύρια ευρώ τον Απρίλιο και υπέγραψε τον Ιούλιο τη σύμβαση. Οι παραδόσεις του διαγωνισμού των 100 λεωφορείων, με κόστος 127.000 ευρώ ανά λεωφορείο, προγραμματίζονται να ολοκληρωθούν το 2021.

Η Anadolu Isuzu αυξάνει την παρουσία της στις εξαγωγικές αγορές κάθε μέρα με τα οχήματά της που αναπτύχθηκαν από Τούρκους μηχανικούς στο κέντρο Ερευνας και Ανάπτυξης και παράγονται στο εργοστάσιο της Anadolu Isuzu.  Η προσφορά καλύπτει την παράδοση μέσα στο 2021, εκατό οχημάτων Citiport με συμβόλαιο συντήρησης, μετά την πώληση, για αυτά τα οχήματα. 




Ο Γενικός Διευθυντής της Anadolu Isuzu, Tuğrul Arıkan, δήλωσε ότι η Anadolu Isuzu καθιερώνεται γρήγορα ως μια "παγκόσμια μάρκα" στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων.  Ο Arıkan είπε: «Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες στη Μολδαβία, στο Κισινάου, με τα οχήματά μας που έχουν αναπτυχθεί από Τούρκους μηχανικούς, τα οποία εξυπηρετούν πολλές ευρωπαϊκές πόλεις όπως η Ρουμανία, η Βουλγαρία και η Λιθουανία».



sakisgeorgiadis.blogspot.com, 13/7/2021

sakisgeorgiadis