Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

KlineFire : Το σύστημα που σβήνει αυτόματα τις πυρκαγιές σε λεωφορεία

KlineFire’s technology can be used in diesel, hybrid, hydrogen and electric buses

Σε περίπτωση καταστροφικής πυρκαγιάς σε λεωφορείο, η προστασία των επιβατών και των οδηγών αποκτά αμέσως ύψιστη σημασία. Η KlineFire είναι ....ήδη ηγέτης της αγοράς λεωφορείων στον τομέα της ασφάλειας κατά της πυρκαγιάς και θα παρουσιάσει στο επερχόμενο National Bus & Coach Show  (17-18 Σεπτεμβρίου 2024) μια ολοκληρωμένη πραγματική εφαρμογή ασφάλειας, από πυρκαγιά.

Η KlineFire θα χρησιμοποιήσει την ευκαιρία να συνεργαστεί με την ευρύτερη βιομηχανία λεωφορείων και πούλμαν για να λανσάρει το νέο της σύστημα εκπαίδευσης σε βάθος, για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες μπορούν να πάρουν την ασφάλεια στα χέρια τους.

«Η KlineFire θα λανσάρει τη νέα μας διαδικτυακή πύλη εκπαίδευσης για να επιτρέψει στους πελάτες μας να εκπαιδεύσουν τις ομάδες τους να εξυπηρετούν το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς KlineFire με ελάχιστη προσπάθεια», δήλωσε στο ABC ο διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης της KlineFire, Allan McPhie.

«Οι πελάτες μας θα μπορούν να εγγράφουν τα μέλη της ομάδας τους σε εμάς, να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική πύλη όποτε τους βολεύει και μόλις ολοκληρωθεί και αξιολογηθεί η εκπαίδευση, η Klinefire θα εκδώσει πιστοποιητικό ολοκληρωμένης εκπαίδευσης.

«Η Klinefire εργάζεται στο παρασκήνιο για να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία των πελατών και να συντομεύσει τους χρόνους εκπαίδευσης και υποστήριξης εφαρμόζοντας τον ψηφιακό μας μετασχηματισμό.

«Θέλουμε να προσθέσουμε αξία και ευελιξία στους πελάτες για να εκπαιδεύσουμε το νέο και το υπάρχον προσωπικό , όπως ταιριάζει στο χρονοδιάγραμμά τους, να εξοικονομήσουμε χρεώσεις υπηρεσιών και να εξαλείψουμε την ανάγκη να περιμένουμε έναν τεχνικό να παρευρεθεί στο χώρο».

«Περιμένουμε ότι τα κύρια σημεία συζήτησης στην Έκθεση, θα είναι οι νέες καινοτομίες για την κατάσβεση πυρκαγιών υβριδικών, ηλεκτρικών και λεωφορείων υδρογόνου, σε όλες τις παραλλαγές τους», συνεχίζει ο McPhie.

Η KlineFire θα βρίσκεται στο περίπτερο SB40/46 της Έκθεσης National Bus and Coach Show 2024, στο Brisbane της Αυστραλίας.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (περισσότερα στο https://www.klinefire.com.au/vehicle-fire-suppression-systems/videos):


sakisgeorgiadis