Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Μητσοτάκης: "Έναρξη του Μετρό Θεσσαλονίκης ...μέχρι το τέλους του έτους"

 Δημοσιογραφική "πάσα" έδωσε ο Πρωθυπουργός, όταν αναφέρθηκε στο Μετρό Θεσσαλονίκης, αφού.... μέχρι τώρα θεωρούσαμε δεδομένο ότι η έναρξη λειτουργίας του Μετρό Θεσσαλονίκης, θα γίνει την 30-11-2024. Πριν από λίγο όμως, ο Πρωθυπουργός μίλησε για "τέλος του έτους", οπότε, λογικά, θα αρχίσουν οι "μαντεψιές" για το ποιό είναι αυτό το "τέλος του έτους".  30/11; 20/12; νωρίτερα; αργότερα;


Στο αμαξοστάσιο των νέων λεωφορείων των περιαστικών διαδρομών του ΟΑΣΑ στο Κορωπί βρέθηκε σήμερα στις 07:30 το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Έδωσε έμφαση στο σχέδιο της κυβέρνησης για αναβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών, ενώ αναφέρθηκε και στα έργα που είναι σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ίδιος θα βρεθεί αύριο.

Θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε αύριο. Ήδη στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορούν 110 καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία, περίπου το 1/3 του συνολικού στόλου του ΟΑΣΘ, ο οποίος ήδη έχει ανανεωθεί. Είναι κάτι που οι συμπολίτες μας στη Θεσσαλονίκη ήδη το διαπιστώνουν. Μέχρι το τέλους του έτους θα δοθεί σε λειτουργία και το Μετρό Θεσσαλονίκης, ενώ το Flyover είναι ένα σύνθετο έργο, το οποίο προχωρά κι αυτό με μεγάλη ταχύτητα», είπε χαρακτηριστικά.

sakisgeorgiadis