Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΟΣΕΘ: Ανακοίνωση ανάρτησης διαγωνισμού επιβατικών μεταφορών στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση- Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

«ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΟΣΕΘ) – Α΄ΦΑΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ» 

O Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΟΣΕΘ ΑΕ) προτίθεται να διενεργήσει Δημόσιο διεθνή διαγωνισμό μέσω της πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ με τη διαδικασία του ανταγωνιστικού διαλόγου (α.267 ν. 4412/2016) για την ανάδειξη αναδόχου με αντικείμενο «Παροχή Υπηρεσιών Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών με Λεωφορεία στην περιοχή ευθύνης του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ)». 

Με την παρούσα πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση ο ΟΣΕΘ καταθέτει συνημμένα την Διακήρυξη για την Α΄ φάση του Διαγωνισμού και το Αντικείμενο της Σύμβασης (Παράρτημα 1), με σκοπό τη δημόσια συζήτηση και τη λήψη ενδεχόμενων τεκμηριωμένων παρατηρήσεων – σχολίων – απόψεων επί των περιεχομένων αυτών. 

Οι απόψεις και εισηγήσεις των συμμετεχόντων που θα κατατεθούν στη δημόσια διαβούλευση δεν δεσμεύουν την υιοθέτηση αυτών από τον ΟΣΕΘ, ο οποίος θα αποφασίσει για την οριστικοποίηση των όρων και διατυπώσεων που θα διέπουν τον επικείμενο διαγωνισμό με αντικειμενικά κριτήρια, εξασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Σε κάθε περίπτωση, γνώμονας για την τυχόν αναθεώρηση των όρων που θα διέπουν τον προς διαβούλευση νέο διαγωνισμό αποτελεί: 

α. Η επίτευξη επιθυμητού και υγιούς ανταγωνισμού, η ανταπόκριση της αγοράς καθώς, η ευρύτερη συμμετοχή άρτιων και κατάλληλων υποψηφίων οικονομικών φορέων στη νέα διαγωνιστική διαδικασία και 

β. Η διασφάλιση των ελάχιστων επιχειρησιακών απαιτήσεων της Αρχής Μεταφορών (ΟΣΕΘ).


Ολόκληρο το τεύχος του διαγωνισμού, σε λίγο στα ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΕΑ

sakisgeorgiadis