Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Εθνική οδός Αθήνα-Θεσσαλονίκη : Κλείνουν από τη Δευτέρα, δυό λωρίδες

 Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν μέχρι τις 15 Μαρτίου 2024 επί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 

....

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε 

Τις ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, από τη χ/θ 17,200 έως τη χ/θ 18,900, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Μεταμόρφωσης, κατά το χρονικό διάστημα από 29.01.2024 έως 15.03.2024, κάθε Δευτέρα έως και Σάββατο κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης, για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, ως εξής: 

Αποκλεισμός της αριστερής και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας (διατομή τριών λωρίδων) του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., στον κλάδο προς Λαμία και διεξαγωγή της κυκλοφορίας σε τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και σε τμήμα της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές (μικρής διάρκειας) και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών, ενώ θα υπάρχει ζώνη προειδοποίησης 800 μ. Επισημαίνεται ότι κάθε τμήμα που ασφαλτοστρώνεται θα παραδίδεται σε κυκλοφορία με στίξη (δηλαδή άνευ διαγράμμισης) για διάστημα κατ ελάχιστον επτά (07) ημερών. Οι εργασίες διαγράμμισης θα εκτελούνται το νωρίτερο επτά (7) ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της διάστρωσης στο πλαίσιο των ασφαλτικών εργασιών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

sakisgeorgiadis