Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

"Κομματικά ρουσφέτια στον ΟΣΕ", καταγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑ

"Θα ήταν κορυφαία κωμωδία ή παράσταση για Όσκαρ αποκρουστικής γελοιότητας, εάν.... δεν είχε σχετιστεί η κομματοκρατία στον ΟΣΕ με ένα από τα χειρότερα εγκλήματα στη χώρα, αυτό των Τεμπών, που κόστισε τη ζωή 57 ανθρώπων.

Αλλά κάποιες νοοτροπίες και συμπεριφορές μάλλον δεν πρόκειται να διορθωθούν ποτέ.

Όπως αυτή που αποκαλύπτεται σε βίντεο, στο οποίο ο προϊστάμενος του σιδηροδρομικού σταθμού Έδεσσας ευχαριστεί τον τοπικό βουλευτή της ΝΔ Λάκη Βασιλειάδη, επειδή, όπως λέει «με την καταλυτική του παρέμβαση επεκτάθηκε το δρομολόγιο του ΟΣΕ και έγινε και επιλογή προσωπικού»!

Τα δρομολόγια δηλαδή καθορίζονται από τους πολιτικούς – πολιτικάντηδες στην πραγματικότητα – οι οποίοι επιλέγουν και το προσωπικό. Προφανώς με την… «αξιοκρατία» με την οποία τοποθετήθηκε ο μοιραίος σταθμάρχης στο σταθμό της Λάρισας και μπέρδεψε τα κλειδιά με αποτέλεσμα να προκληθεί το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη."

«Έναν χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών το κομματικό ρουσφέτι στον ΟΣΕ “ζει και βασιλεύει”. Αμετανόητοι και επικίνδυνοι συνεχίζουν τις παλαιοκομματικές πρακτικές τους σε βάρος της ασφάλειας των μεταφορών, των μετακινήσεων και του επιβατικού κοινού» 

αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, γι αυτο το βίντεο, με τον Δημήτρη Μποζίνη, προϊστάμενο του ΟΣΕ στον Σ.Σ. Εδεσσας, σε δηλώσεις του την Πρωτοχρονιά:


sakisgeorgiadis