Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Πουλήθηκε η LINK

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΝΕΩΝ, ποσοστό 80% της κορυφαίας εταιρείας τεχνολογίας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, της Link Technologies, που ίδρυσε ο Γιάννης Δαμιανός και... έγινε συνώνυμο της τηλεματικής (...και του ΟΑΣΘ) στην Ελλάδα, μεταβιβάστηκε σε ένα αθηναϊκό σχήμα, με επικεφαλής την ΜΕΣΟΓΕΙΟ Α.Ε. του Διονύση Γεωργόπουλου. Στο σχήμα συμμετέχουν και οι ομοειδείς της Link , INDIGITAL του Κώστα Ρούπτσου και AMCO του Νίκου Μάρκελλου. Στο βάθος ....αχνοφαίνεται και η ΤΕΡΝΑ.


 Ευχάριστη εξέλιξη
, καθώς υπήρχε επί τριετία, διελκυστίνδα μεταξύ LINK και AMCO, για το πρόγραμμα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του ΟΑΣΘ, με διακύβευμα την τηλεματική, που είχε οδηγήσει αρκετά στελέχη και μέλη της Διοίκησης του ΟΑΣΘ, να ζωστούν με πυρομαχικά ως "βομβιστές αυτοκτονίας", αν άλλαζε η τηλεματική του ΟΑΣΘ, από Link σε Amco. Πολλοί απ΄αυτούς ήταν έτοιμοι να πέσουν από τον 5ο και 6ο όροφο της Παπαναστασίου, αλαλάζοντας "LINK ή θάνατος"!

Στέλεχος του ΟΑΣΘ, ζώστηκε με πυρομαχικά
και απειλούσε να πυροδοτήσει "αν φύγει η LINK"

Τα ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΕΑ, βλέποντας την αγωνία στελεχών του ΟΑΣΘ, να μην αλλάξει η τηλεματική και τις μεθοδεύσεις να μην περάσει την πύλη του κάστρου η AMCO, πρότειναν εδώ και δυό χρόνια, αυτό που τελικά έγινε τώρα.

Οι μουτζαχεντίν της Link , να ξεζώσουν τις βόμβες λοιπόν, το πρόβλημα λύθηκε, το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ του ΟΑΣΘ, θα προχωρήσει επιτέλους και γρήγορα.


sakisgeorgiadis