Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Τελειώνει σε 6 μήνες ο νέος σταθμός του ΚΤΕΛ ΑΧΑΪΑΣ

 Προς την ολοκλήρωσή του, οδεύει το έργο του νέου Σταθμού του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, στην συμβολή των οδών Όθωνος Αμαλίας και Νόρμαν, στην Πάτρα και.... όλα δείχνουν ότι θα παραδοθεί προς χρήση, μέχρι τον Μάρτιο του 2024, γράφει το τοπικό thebest.gr.

Σύμφωνα με όσα είπε στο thebest.gr ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ανδρέας Μανωλόπουλος, η κατασκευή του σταθμού, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και περιμένουμε ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί στο τέλος του έτους. «Από ‘κει και έπειτα, θα ξεκινήσει η διαδικασία της μετακόμισης και μέχρι το Μάρτιο του επόμενου χρόνου θα έχει δοθεί προς χρήση, ωστόσο δεν αποκλείουμε και αισιοδοξούμε βέβαια να μπορεί να δοθεί ακόμα και τον Φεβρουάριο», λέει.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, γίνονται αναφορές για την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριακού Μητσοτάκη στα εγκαίνια του νέου ΚΤΕΛ. «Είναι λίγο νωρίς, γιατί ακόμα δεν έχουμε μια σταθερή ημερομηνία. Ωστόσο, ναι, είναι και σκέψη αλλά και επιθυμία μας να βρεθεί στην Πάτρα και να γίνουν τα εγκαίνια παρουσία του πρωθυπουργού. Ελπίζω να ανταποκριθεί, στο κάλεσμά μας» σχολιάζει ο κ. Μανωλόπουλος.

sakisgeorgiadis