Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Demand Responsive Transport-DRT από τον ΟΣΕΘ

 Το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) και ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), στα...

πλαίσια της συμμετοχής τους στο Ευρωπαϊκό έργο UPPER, θα σχεδιάσουν και θα αναπτύξουν μια νέα υπηρεσία μετακίνησης, προσαρμοσμένης στη ζήτηση (Demand Responsive Transport-DRT), η οποία θα εξυπηρετεί τους κατοίκους του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη είτε για μετακινήσεις εντός της Κοινότητας είτε για μεταβίβαση με το σταθμό ΜΕΤΡΟ Νέα Ελβετία.

Η υπηρεσία αυτή θα λειτουργεί για τους χρήστες μέσω ειδικής έξυπνης εφαρμογής, από την οποία θα μπορούν δηλώνουν το σημείο έναρξης και τερματισμού της επιθυμητής διαδρομής, καθώς επίσης την επιθυμητή ώρα/ημέρα. Προκειμένου να επιτευχθεί ο καλύτερος σχεδιασμός της, σας καλούμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά ώστε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/UPPER_DRT_Thessaloniki

Σημειώνουμε ότι η συμπλήρωση του γίνεται ανώνυμα και οι απαντήσεις συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ) και τον Ν. 4624/2019.

ΟΣΕΘ

sakisgeorgiadis