Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Βραβείο στη DARWIN για το σύστημα εισιτηρίων και δεμάτων του "ΚΤΕΛ Αλβανίας"

Η Darwin είναι εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και βραβεύθηκε ξανά το 2017 για το σχεδιασμό του site της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.  Τα E-volution Awards αποτελούν...

σημείο αναφοράς για τα κορυφαία e-shops, e-businesses και e-commerce agencies της χώρας. Στη φετινή, 12η διοργάνωσή τους, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο θεσμός ανέδειξε για ακόμα μία χρονιά τους καλύτερους της αγοράς. Ανάμεσά τους, και η Darwin, η οποία κατέκτησε το Bronze στην κατηγορία «Best Operations & Back Office».



Η βράβευση της Darwin αφορούσε συνολικά την υπηρεσία custom-made λύσεων λογισμικού που προσφέρει, με αφορμή το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων, διαχείρισης δεμάτων και μηχανογράφησης της εταιρείας Top Lines. Με βασικό αντικείμενό της τις διεθνείς επιβατικές μεταφορές, η Top Lines δραστηριοποιείται με κύριο άξονα την τακτική λεωφορειακή γραμμή Ελλάδα – Αλβανία. Διατηρώντας ένα εκτεταμένο δίκτυο γραφείων, πρακτορείων, σημείων πώλησης και οχημάτων και στις δύο χώρες, βασικό ζητούμενο της Top Lines ήταν ο ολοκληρωμένος και ακριβής έλεγχος μέσα από την ενοποίηση των επιμέρους λειτουργικών συστημάτων της.







Το νέο σύστημα όχι απλά κατάφερε ν’ απλοποιήσει τις διαδικασίες -από την έκδοση εισιτηρίων μέσω floorplan booking και τη διαχείριση δεμάτων μέχρι την παρακολούθηση αποστολής με tracking code- αλλά κατάφερε να τις κάνει ευκολότερες και λειτουργικότερες για επιβάτες και προσωπικό. Επιπλέον, σχεδιάστηκε έτσι ώστε να είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και επεκτάσιμο για να μπορεί να καλύψει τις μελλοντικές ανάγκες της εταιρείας.

Το συγκεκριμένο, βραβευμένο πλέον σύστημα αποτελεί μία ακόμα ψηφίδα στο μωσαϊκό επιτυχιών της Darwin. Με εξειδίκευση στο software development, σχεδιάζει και υλοποιεί εδώ και 15 χρόνια αξιόπιστες λύσεις για εταιρείες κάθε μεγέθους. Ο συνδυασμός εμπειρίας και τεχνογνωσίας των ανθρώπων της σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα «πατάει» επάνω σε ένα θεμελιώδες τρίπτυχο: αισθητική, λειτουργικότητα, προσαρμογή -στις ανάγκες του πελάτη αλλά και του χρήστη, τα τεχνολογικά εργαλεία, τις δυνατότητες του αύριο. Ιδανική απόδειξη γι’ αυτό, η επιτυχία των πάνω από 500 υλοποιημένων project της από κάθε σχεδόν κλάδο: μεταφορές, κατασκευές, τρόφιμα, ενέργεια, εκπαίδευση, τουρισμός, κ.ά. Και φυσικά, βραβεύσεις όπως αυτή των E-volution Awards, που αποτελούν σταθμούς στην εξέλιξή της!

Στοιχεία επικοινωνίας

Ερμού 2, Θεσσαλονίκη
2311 111 901
Ερμού 56, Αθήνα
210 300 1787

sakisgeorgiadis