Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

ΤΩΡΑ: Απ΄τα ξημερώματα στο αμαξοστάσιο ΟΑΣΘ ο ΣΥΡΙΖΑ !

Η "στενή πολιορκία" του ΣΥΡΙΖΑ στους συνδικαλιστές του ΟΑΣΘ συνεχίζεται. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ποντάρει πολλά στο "φλερτ" με τα Συνδικάτα των Συγκοινωνιών.

«Το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης...δικαιούται σύγχρονες αστικές συγκοινωνίες»



Επισκεφθήκαμε τα ξημερώματα το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη και ενημερωθήκαμε αναλυτικά για τα προβλήματα του Οργανισμού αλλά και για το σημαντικό έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι για να ανταποκριθεί ο ΟΑΣΘ στις αυξημένες ανάγκες του επιβατικού κοινού.

δείτε και: Σφοδρή επίθεση του Προέδρου της ΟΣΜΕ Θ. Αμπλά στον Κώστα Καραμανλή


 
Η άμεση πρόσληψη οδηγών και τεχνητών προβάλει ως επιτακτική ανάγκη προκειμένου να ενισχυθεί ο αριθμός των λεωφορείων που εκτελούν δρομολόγια και σήμερα δεν ξεπερνούν τα 280.
Αναφερθήκαμε στην ανάγκη ολοκλήρωσης της διαδικασίας εκκαθάρισης του ΟΑΣΘ, που καθυστερεί με ευθύνη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

δείτε και: Δήμκας (ΣΕΟΑΣΘ) : "βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο ιδιωτικοποίησης του ΟΑΣΘ"

 
Τονίσαμε τη σημασία ολοκλήρωσης του διαγωνισμού για την προμήθεια σύγχρονων λεωφορείων, των μελετών για την αναδιάρθρωση των γραμμών αλλά και για τον εκσυγχρονισμό των αμαξοστασίων για να μπορούν να υποδεχθούν ηλεκτρικά λεωφορεία. Τη διασύνδεση με όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς.

έγραψε στο λογαριασμό του ο αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, αναρτώντας και σχετικό βίντεο από τη βροχερή σήμερα Θεσσαλονίκη:

sakisgeorgiadis