Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Έκοψαν Πίτα στον ΟΑΣΘ - Τί είπαν Ταγγίρης - Δήμκας

Σήμερα, Κυριακή 29/1/2023, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη γιορτή του ΟΑΣΘ, στο ξενοδοχείο Porto Palace. Γιορτή που περιελάμβανε την καθιερωμένη Κοπή Βασιλόπιτας, αλλά και βράβευση αριστούχων μαθητών, παιδιών εργαζομένων του Οργανισμού.


Τον Σεπτέμβριο ο ΟΑΣΘ θα παραλάβει τα νέα, υπερσύγχρονα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία, κατι που θα βάλει τον Οργανισμό αλλά και όλο το πλέγμα της αστικής συγκοινωνίας, καθώς και την πόλη της Θεσσαλονίκης στη νέα εποχή της.

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης, μιλώντας το πρωί στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Οργανιαμού, που έγινε, με τη συμμετοχή χιλιάδων εργαζομένων του σε αιθουσα του ξενοδοχείου Πόρτο Παλάς.

Ο κ. Ταγγίρης τους διαβεβαίωσε ότι καμία θέση εργασίας δεν κινδυνεύει ενώ δεν αμφισβητείται ο ρολος του ΟΑΣΘ επειδή είναι ο φορέας που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το συγκοινωνιακό εργο. ” Δίνουμε καθημερινά εξετασεις στο επιβατικό κοινό. Δε θα το απογοητεύσουμε! Είμαστε μία οικογένεια, μαζί θα παλέψουμε τα προβλήματα και να είστε υπερήφανοι που ειστε κομμάτι του ΟΑΣΘ”, τονισε ο κ. Ταγγίρης, στην ομιλία του που ήταν η πρώτη μετά την ανάλειψη των καθηκόντων του.

Στην δική του ομιλία ο πρόεδρος του συνδικάτου Γ. Δήμκας τόνισε ότι οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό πιυ έκαναν πάντα, δηλαδή να βάζουν πλάτη για τον ΟΑΣΘ. Η εκδήλωση εκτός από την βασιλόπιτα περιελάμβανε και την απονομή τιμών στους μαθητές – τέκνα των υπαλλήλων που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΣΘ Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος διαχρονικά στηρίζει τον Οργανισμό.

sakisgeorgiadis