Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

5 μήνες με αναστολή στον οδηγό του ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ για την κατηγορία της παρενόχλησης 16χρονης

Σε πεντάμηνη φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε πρωτόδικα,  πριν από λίγο, από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ο οδηγός του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία 16χρονης μαθήτριας, "επέδειξε τα γεννητικά του όργανα".

Υπενθυμίζουμε ότι ο οδηγός απολύθηκε με ....

απόφαση του προέδρου της εταιρείας στην οποία εργαζόταν, καθώς, όπως ανέφερε στο sakisgeorgiadis.blogspot.com, δεν ήθελε να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, για την πάταξη οποιασδήποτε συμπεριφοράς αμαυρώνει την ιστορία του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής.

Ο οδηγός επέμεινε στην αθωώτητά του, μέχρι τέλους και παρά την αθωωτική πρόταση της εισαγγελέως, καταδικάστηκε τελικά σε ποινή 60 ημερών, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας (άρθρ.337 Π.Κ.), την οποία ο συνήγορός του ζήτησε να αυξηθεί, ώστε να έχει δικαίωμα έφεσης, καθώς σύμφωνα με τον Π.Κ. μόνο ποινές άνω των 60 ημερών, μπορούν να εφεσιβληθούν. 

Τελικά, το δικαστήριο επέβαλε ποινή 5 μηνών  και η υπόθεση θα εκδικαστεί εκ νέου στο Εφετείο, όπου ο οδηγός "αναμένει δικαίωση, για ηθικούς και μόνο λόγους, για την αξιοπρέπεια της οικογένειάς του", όπως δήλωσε ο συνήγορός του.

σχετικο: 

Απολύθηκε ο οδηγός του ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, που φέρεται να παρενόχλησε 16χρονη

sakisgeorgiadis