Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Δεν υπάρχει καμία απεργία σε ΚΤΕΛ, ΟΑΣΑ, ΟΑΣΘ σήμερα Πέμπτη 15/10/20

Απεργία στα ΚΤΕΛ, τον ΟΑΣΑ, τον ΟΑΣΘ και λοιπά ΜΜΜ, αναφέρουν τα ΜΜΕ, για σήμερα Πέμπτη 15/10/2020. Καμία απεργία δεν υπάρχει όμως σε κανένα μέσο μεταφοράς, καθώς, την απεργία κήρυξε η εκτελεστική γραμματεία της ΟΣΜΕ, ουσιαστικά ο Πρόεδρός της, ενώ τα ...συνδικάτα εξέδωσαν πύρινες ανακοινώσεις εναντίον της απεργίας, κατηγορώντας το Προεδρείο ότι "παίζει κομματικά παιχνιδάκια" και αναλώνεται σε "κινήσεις εντυπωσιασμού".


Το πολύ το "Κύρι' ελέησον" το βαριέται κι ο παπάς

Στην πράξη, η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών (ΟΣΜΕ), έχει καταργηθεί, λένε τα πρωτοβάθμια σωματεία και δεν μπορεί να διαδραματίσει το ρόλο της, καθώς αναλώνεται σε αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό προσωπικά και είναι παντελώς απούσα από τα τεκταινόμενα στο χώρο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, από την αρχή της πανδημίας, οι οδηγοί μέσων μεταφοράς βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με προκλήσεις και προβλήματα, για τα οποία η ΟΣΜΕ δεν εξέδωσε ούτε μια ανακοίνωση.

Χρησιμοποιείται ως "σκαλοπάτι" από φιλόδοξα κομματικά στελέχη της αντιπολίτευσης, που προσβλέπουν προφανώς σε υποψηφιότητα σε επόμενες εκλογές, με αποτέλεσμα, αντί να ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα, να αναλώνεται αποκλειστικά στη μάχη κατά του "ανάλγητου νεοφιλελευθερισμού του Μητσοτάκη".



Απεργία στα χαρτιά

Κι έτσι, δεν εκφράζει κανέναν, παρά μόνο μια μικρή ομάδα ανθρώπων, που ανήκει σε στενό κομματικό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως καταγγέλουν αντίπαλες παρατάξεις, κάτι που τη φέρνει σε αντίθεση με τη ΔΑΚΕ, την ΠΑΣΚΕ κ.λπ. που διαχώρισαν τη θέση τους.

Άλλωστε, καμία απεργία της ΟΣΜΕ, δεν έγινε ορατή τα τελευταία χρόνια. Είναι "απεργία στα χαρτιά".

Στην πράξη

Στην πράξη, όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων και των ΚΤΕΛ, λειτουργούν κανονικά, σήμερα Πέμπτη 15/10/2020.





sakisgeorgiadis