Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Αποτελέσματα εκλογών ΣΕΟΑΣΘ 30-9-2020 (ανάδειξη μέλους Δ.Σ. ΟΑΣΘ)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το "πρώτο ημίχρονο" της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων του ΟΑΣΘ (του αντικαταστάτη του Δημήτρη Τσερμενίδη δηλαδή), στο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, θέση που κατέχεται ex officio, από εκπρόσωπο των εργαζομένων.
Η καταμέτρηση ανέδειξε πρώτο -όπως αναμενόταν άλλωστε- τον
Μόσχο Άγγο από την παράταξη "ΕΝΟΤΗΤΑ" που άλλωστε είναι η πλειοψηφούσα παράταξη του Συνδικάτου (ΣΕΟΑΣΘ) στο οποίο Πρόεδρος πλέον είναι ο Γιάννης Δήμκας, ενώ αξιοσημείωτη έως εντυπωσιακή ήταν η επίδοση της παράταξης ΟΔΕΟ, για λογαριασμό της οποίας ο Κώστας Μοσχοβόπουλος συγκέντρωσε 315 ψήφους και θα είναι ο έτερος διεκδικητής, στο 2ο γύρο των εκλογών.

Σε χαμηλές πτήσεις περιορίστηκε η νεοσύστατη ΔΑΚΕ, στην οποία η ΝΔ ποντάρισε αρκετά, αλλά μάλλον απογοητεύεται με τους 126 "σταυρούς", ενώ σε σταθερά ποσοστά κινήθηκε η ΔΑΣ του ΚΚΕ με τον Νικήτα Τσαρίδη να συγκεντρώνει το 6,2% των ψήφων.

Άγγος και Μοσχοβόπουλος λοιπόν, θα συναντηθούν στο δεύτερο γύρο, σε μια μάχη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για τον μικρόκοσμο του Οργανισμού των 2.057 εργαζομένων.


sakisgeorgiadis.blogspot.com, 30-9-2020

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ:
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΟΑΣΘ για την ανάδειξη μέλους Δ.Σ. ΟΑΣΘ / 1ος ΓΥΡΟΣ / 29 & 30/9/2020




sakisgeorgiadis