Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΑΣΘ: Εκλογές στο Συνδικάτο για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ.

Εκλογές για την ανάδειξη εφορευτικής επιτροπής, για τη διενέργεια εκλογών του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ (ΣΕΟΑΣΘ), διενεργούνται αύριο στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Η επιλογή του αντικαταστάτη του αποχωρήσαντος λόγω συνταξιοδότησης, Δημήτρη Τσερμενίδη στο ...Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΣΘ, θέση που προβλέπεται ex officio, θα γίνει σε δύο φάσεις, με τη συμμετοχή των 2.050 εργαζομένων του Οργανισμού:
-την Παρασκευή 18/9/2020 (από τις 9.30 πμ έως τις 5 μμ), θα διεξαχθεί ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών της εφορευτικής επιτροπής και
-στο τέλος Σεπτεμβρίου, πιθανότατα στις 29-30, θα διεξαχθούν οι εκλογές.

Τα προγνωστικά, για το μέλος του Δ.Σ. που θα αντικαταστήσει τον Δ. Τσερμενίδη, "δείχνουν" ότι ο νικητής της διαδικασίας θα είναι ο Α' Αντιπρόεδρος του ΣΕΟΑΣΘ από την πλειοψηφούσα παράταξη "ΕΝΟΤΗΤΑ", Μόσχος Άγγος, ενώ θα υπάρξουν υποψηφιότητες από την παράταξη ΟΔΕΟ (Κώστας Μοσχοβόπουλος), την Ενωτική Συσπείρωση (Δημήτρης Κούτρας), τον "Δρομέα" (Νίκος Τεληπορανίδης) , ΔΑΣ (Νικήτας Τσαρίδης), κ.α., αλλά  και τη νεοσύστατη ΔΑΚΕ, που ψάχνει ζωτικό χώρο στα δρώμενα του συνδικαλισμού του Οργανισμού.

sakisgeorgiadis.blogspot.com

sakisgeorgiadis