Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Επιστολή αγωνίας Προέδρου ΚΤΕΛ : "Στα αεροπλάνα δεν κολλάει κορωνοϊός";

Λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή Προέδρου μεγάλου ΚΤΕΛ της Νότιας Ελλάδας, με εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο, στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Ταξιδεύω αρκετά συχνά με αεροπλάνω τον τελευταίο καιρό. Επιτρέψτε μου κ.Γεωργιάδη να θέσω υπόψη σας τα εξής:

Ενα αεροπλάνο ανακυκλώνει τον εσωτερικό αέρα υποχρεωτικά στο Α/C. Δεν φέρνει φρέσκο αέρα, όπως τα λεωφορεία.

Όταν μοιραστεί το σακουλάκι με το νερό και τα μπισκότα βγαίνουν από τα 180 άτομα που έχει τουλάχιστον οι 150 μάσκες για να φάει ο κόσμος! Η απόσταση πλάγια και εμπρός πίσω δεν είναι πάνω από μισό μέτρο και κανείς δεν φοράει μάσκα, όταν τρώει το γεύμα του μέσα στην καμπίνα ! Οι δικοί μας επιβάτες, των ΚΤΕΛ, υποχρεώνονται να φορούν συνεχώς μάσκα, για πολλές ώρες και φυσικά δυσανασχετούν και τα βάζουν με τον κακομοίρη τον οδηγό, λες και αυτός νομοθετεί!

 Γιατί λοιπόν να έχουν 100% πληρότητα τα αεροπλάνα και τα λεωφορεία που μπορούν να δουλεύουν με καταπακτές ανοιχτές και να ψύχουν ακόμα και τον εξωτερικό αέρα να έχουν 65% πληρότητα, αφού οι επιβάτες φορούν συνεχώς μάσκα;

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος από την ομοσπονδία μας δεν τα εξηγεί αυτά στους αρμόδιους; Επίσης επειδή εκτιμώ τον αγώνα που δίνετε για τον κλάδο και επειδή μόνο την δική σας φωνή ακούω στα προβλήματα μας, θα σας πω για κάτι ακόμα εντελώς παράλογο:

Πώς είναι δυνατόν να αποκλείονται τα ΚΤΕΛ και οι θυγατρικές τους π.χ. Τουριστικά γραφεία από τα προγράμματα του Ο.Α.Ε.Δ. και του Ε.Σ.Π.Α. σαν να έχουν λέπρα όταν ιδίως  αυτό τον καιρό δεν υπάρχει επιχείρηση που να μην επιχορηγείται όταν προσλάβει καινούργιους εργαζομένους ή να μπαίνει σε προγράμματα Ε.Σ.Π.Α για τον εκσυγχρονισμό των τουριστικών γραφείων τους;

Μη με παρεξηγήσετε αλλά δεν βλέπω καμία άλλη φωνή ενημέρωσης στο χώρο μας για να πω τις παρατηρήσεις μου."


Ουδέν σχόλιο λοιπόν...


sakisgeorgiadis