Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Αστικό ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ: Ψευδέστατη η καταγγελία ότι "κατεβάσαμε επιβάτη"

 Σε ανώνυμη καταγγελία που δημοσιεύθηκε στα κοινωνικά δίκτυα (facebook), επιβάτης ή "επιβάτης", αναφέρει ότι.... "τον κατέβασε ο οδηγός από το λεωφορείο που εκτελεί την αστική γραμμή 64 και είναι του ΚΤΕΛ Σερρών".

Μιλήσαμε με τον αντιπρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Σερρών, Λευτέρη Πάτση, για το συμβάν, ο οποίος δήλωσε οργισμένος με την απολύτως ψευδή καταγγελία και μας απέστειλε δήλωση του ΚΤΕΛ, η οποία αναφέρει:



Το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ, αναλαμβάνοντας τη γραμμή Νο64 (ΦΙΛΥΡΟ) πριν από περίπου δύο μήνες, με βαθύ αίσθημα ευθύνης προς το επιβατικό κοινό θέλει να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με μία πρόσφατη δημοσίευση. Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατη ανάρτηση που έγινε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και είχε να κάνει με καταγγελία επιβάτη ότι αναγκάστηκε να κατέβει από το όχημα έπειτα από παρέμβαση του οδηγού, 
δηλώνουμε κατηγορηματικά τη μία και μόνη αλήθεια για το πώς συνέβησαν τα γεγονότα: Έπειτα από ενδελεχή έλεγχο που έκανε ο ίδιος ο αντιπρόεδρος του ΚΤΕΑΛ, Λευτέρης Πάτσης ουδέποτε σημείωθηκε τέτοιο ή παρόμοιο περιστατικό και πάντως κανένας οδηγός δεν επιβεβαίωσε ότι είδε ή άκουσε να λαμβάνει χώρα ένα τέτοιο συμβάν. Οπότε κρίνουμε την εν λόγω καταγγελία ως ψευδή και συκοφαντική και για ακόμη μία φορά δηλώνουμε ότι εκτελούμε το σπουδαίο και υπεύθυνο έργο των μετακινήσεων με σοβαρότητα και ανθρωπιά.


sakisgeorgiadis