Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Πρωτοπορεί και πάλι το ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο ΚΤΕΛ της χώρας,  πρόσθεσε στην ηγετική του ομάδα, τον εγνωσμένου κύρους συγκοινωνιολόγο Σταύρο Κωνσταντινίδη, στο ρόλο του "Συμβούλου Ποιότητας", κάτι που... υπάρχει σε ελάχιστες εταιρείες στην Ελλάδα.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/3/2023

Ο όμιλος εταιρειών ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά, την έναρξη της συνεργασίας του, με τον επιφανή Πολιτικό Μηχανικό – Συγκοινωνιολόγο, Σταύρο Κωνσταντινίδη, μέλους του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, πρώην Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ιδιοκτήτη μελετητικών γραφείων και συγγραφέα, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του «ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ».
Σε μια κρίσιμη στιγμή που η χώρα πρέπει επιτέλους να στραφεί και να προσδώσει έμφαση στις δημόσιες συγκοινωνίες, ο κ. Κωνσταντινίδης, θα αποτελεί μέλος της ηγετικής ομάδας του Ομίλου, με αρμοδιότητες:
-την υποβολή προτάσεων για την ποιοτικότερη παροχή των υπηρεσιών του ΚΤΕΛ, με βάση τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές
-τη διερεύνηση κάθε καινοτομίας, που υφίσταται σε παγκόσμιο επίπεδο, στους τομείς της ασφάλειας των επιβατών και της εξυπηρέτησης των πελατών της εταιρείας και την υιοθέτησή της από τον Όμιλο
-το σχεδιασμό των καλύτερων πρακτικών για την εξυπηρέτηση του πολίτη, των εργαζομένων , των νέων και φοιτητών, τον εκσυγχρονισμό της ποιότητας μετακίνησης, τη βιώσιμη και πράσινη ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, την προώθηση των οδικών Μεταφορών και της μαζικής και συλλογικής εξυπηρέτησης της κοινωνίας
Η "ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.", πρωτοπορεί 71 χρόνια τώρα, στην παροχή υψηλής ποιότητας μεταφοράς , στην υπεραστική γραμμή αρμοδιότητάς της (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), στο υπεραστικό έργο της Π.Ε. Θεσσαλονίκης, στο αστικό έργο της Θεσσαλονίκης, το οποίο βελτίωσε θεαματικά, στη μεταφορά μαθητών, στη διοργάνωση εκδρομών και στην κάλυψη κάθε ανάγκης για μετακίνηση με τα 200 ποιοτικά ιδιόκτητα λεωφορεία της.

sakisgeorgiadis