Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Εντυπωσιακή συγκέντρωση Μετόχων ΟΑΣΘ

Στην κατάμεστη αίθουσα "Νικόλαος Γερμανός" στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ έγινε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 η ενημερωτική συγκέντρωση για τη... νέα ομαδική αγωγή που ετοιμάζονται να καταθέσουν οι αυτοκινητιστές της Θεσσαλονίκης-Μέτοχοι ΟΑΣΘ εναντίον του ελληνικού δημοσίου διεκδικώντας αποζημίωση για τη δήμευση της περιουσίας τους με τον νόμο 4482/17 με δικηγόρο τον Καθηγητή Διοικητικού Δικαίου,Κωνσταντίνο Γώγο.

Την εκδήλωση άνοιξε το ιδρυτικό μέλος του Σωματείου "Συνεργασία Μετοχών ΟΑΣΘ",Δέσποινα Στεφανίδου αρχίζοντας με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των βιαίως θανατωθέντων στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών αλλά και των αυτοκινητιστών που εξεδήμησαν.

Επεσήμανε ότι είναι αδήριτη ανάγκη η συμμετοχή όλων των αυτοκινητιστών στην παρούσα αγωγή διότι η δύναμη του Ελληνισμού δεν είναι στους λίγους που δίνουν πολλά αλλά στους πολλούς που δίνουν από λίγα.

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Σωματείου Συνεργασία Μετόχων ΟΑΣΘ,Αστέριος Χρυσοχόου ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία για την έλλειψη πολιτικής βούλησης για την αποκατάσταση της αδικίας που υπέστησαν οι Μέτοχοι οπότε το πιο ηχηρό προεκλογικό μήνυμα που μπορούν να στείλουν προς πάσα κατεύθυνση είναι η πολυάριθμη συμμετοχή στην εν λόγω αγωγή.

Στη συνέχεια ο καθηγητής Κωνσταντίνος Γώγος απάντησε διεξοδικά σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούν την υπόθεση και το χρόνο διεκπεραίωσής της ενώ την εκδήλωση έκλεισε το μέλος του Δ.Σ.Πόπη Γεωργίου διαβεβαιώνοντας τα μέλη του Σωματείου ότι η υπόθεση βρίσκεται στα καλύτερα χέρια.

"Ο αγώνας συνεχίζεται, μέχρι την τελική νίκη", ήταν το σύνθημα που έκλεισε την εκδήλωση.







sakisgeorgiadis