Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. πρωτοπορεί και στην απολύμανση λεωφορείων έναντι του SARS-COV-2

Το πιο ισχυρό σύστημα αποστείρωσης αέρα στον κόσμο για καμπίνες λεωφορείων χρησιμοποιεί από σήμερα η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.

Απολύμανση αέρα με το καινοτόμο σύστημα UV PURIFIER της VALEO, ξεκίνησε για τα αστικά της λεωφορεία, η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε., που ανέλαβε τη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση σε ....31 αστικές γραμμές της Π.Ε. Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την επίσημη αντιπροσωπεία ELECAR, " Το σύστημα απολυμαινει τον αέρα σε ποσοστό 95% από όλους τους ιούς συμπεριλαμβανομένου και του SARS-COV-2. Λειτουργεί με τους επιβάτες εντός του λεωφορείου και είναι ασφαλές καθώς δεν παράγει όζον. Έχει χαρακτηριστεί ως "καινοτομία της χρονιάς" από την Ένωση Γερμανών Αυτοκινητοκατασκευαστων (VDA)." (https://www.valeo.com/en/valeos-protective-shield-against-covid-19-designed-for-buses-named-as-top-innovation-by-the-vda/)



Σύμφωνα με τη VDA, το σύστημα αυτό είναι το ισχυρότερο στον κόσμο (This Valeo technology is currently the world’s most powerful air sterilization system for bus and coach cabins).





Η πιστοποίηση του συστήματος της VALEO 
από το Πανεπιστήμιο GOETHE της Φρανκφούρτης

Η Πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο του Ουλμ





Η ανακοίνωση από το Institute for Laser Technologies in Medicine and Measurement Technology (ILM) του Πανεπιστημίου του ULM εδώ


"Η γραμμή 56 (Ωραιόκαστρο) από σήμερα είναι πολύ πιο ασφαλής καθώς είναι η πρώτη στην Ελλάδα με το βραβευμένο UV PURIFIER της VALEO. Ευχαριστούμε την ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α. Ε.", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.










sakisgeorgiadis