Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Εκλογές στο ΚΤΕΛ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πρόεδρος ξανά ο Διονύσης Κακολύρης

Επανεξελέγη κατά την εκλογική διαδικασία, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΤΕΛ Ζακύνθου, από τους μετόχους του οργανισμού.

Ο πρόεδρος Διονύσιος Κακολύρης μαζί με το.... υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο του ΚΤΕΛ, παρά τις δυσκολίες των καιρών, κατάφεραν να κρατήσουν σε ύψη λα επίπεδα τις υπηρεσίες που προσέφερε το ΚΤΕΛ στους κατοίκους της Ζακύνθου, με την αναβάθμιση του στόλου, την συνεχή εκτέλεση των δρομολογίων αλλά και την κοινωνική προσφορά. Το έργο του διοικητικού συμβουλίου φάνηκε και από την υποστήριξη των μετόχων κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

ΤΟ Δ.Σ.

ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΔΙΟΝΥ ΤΙΜ 
ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝ 
ΙΓΓΛΕΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓ
ΠΛΕΣΣΑΣ ΓΕΩΡΓ ΔΙΟ
ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓ ΔΙΟ 

Μετά το πέρας της διαδικασίας, ο πρόεδρος Διονύσιος Κακολύρης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η εντολή που σήμερα πήραμε εγώ και οι συνεργάτες μου μας δείχνει ότι οι κόποι και η συνεχής προσπάθεια που καταβάλαμε στη πρώτη μας θητεία αναγνωρίστηκαν και αξιολογήθηκαν με επιτυχία!

Λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, με τα περιοριστικά μέτρα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στις μετακινήσεις, το ΚΤΕΛ Ζακύνθου, διένυσε μια από τις χειρότερες περιόδους που έχει περάσει ποτέ. Παρ όλα αυτά, καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι, να θέσουμε νέους στόχους και να τους πετύχουμε.

Και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε, με νέους στόχους, που θα εκσυγχρονίσουν και θα οδηγήσουν την εταιρία μας στις απαιτήσεις της εποχής που ζούμε!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους μετόχους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο έργο μας και μας γεμίζουν με βαριά ευθύνη για την συνέχεια».

sakisgeorgiadis