Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Ασφαλτόστρωση στη Μαλακάσα - Κλείνουν λωρίδες κυκλοφορίας

Από το Σάββατο, 29 Μαΐου, έως και την Παρασκευή, 11 Ιουνίου, κλειστή θα παραμείνει η δεξιά λωρίδα και η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης στον Α.Θ.Ε., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, λόγω ασφαλτόστρωσης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μεγάλης διαρκείας θα.... ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μαλακάσας, από το 44,5ο χλμ έως και το 47,8ο χλμ, για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Συγκεκριμένα, από το Σάββατο, 29 Μαΐου, έως και την Παρασκευή, 11 Ιουνίου, καθ’ όλο το 24ωρο, κλειστή θα είναι η δεξιά λωρίδα και η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Λαμία.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από τις άλλες δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις δε θα ισχύουν κάθε εβδομάδα από τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

sakisgeorgiadis