Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Διαγωνισμός του ΟΑΣΘ για την προμήθεια ένχαρτων εισιτηρίων

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 30.000.000 ΠΡΟΤΥΠΩΜΕΝΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ Ο.Α.Σ.Θ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΑΞΙΑ 192.000,00 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α. 

O Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης προκηρύσσει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ σύμφωνα με το Ν.4412/2016 και με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr. 

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών: Δευτέρα 15.02.2021. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Τετάρτη 03.03.2021 και ώρα 12:00. 

Αντικείμενο του διαγωνισμού αποτελεί η προμήθεια 30.000.000 προτυπωμένων εισιτηρίων, για τις ετήσιες ανάγκες του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με την ανοικτή διαδικασία του άρθρου 326 παρ. 1 του ν. 4412/16, εμπίπτει στις διατάξεις του βιβλίου ΙΙ και είναι «κάτω των ορίων». 

α) Τα έγγραφα της διακήρυξης είναι διαθέσιμα για ελεύθερη, πλήρη, άμεση & δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση, μέσω της διαδικτυακής πύλης του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. στην διεύθυνση (URL): www.promitheus.gov.gr και στην ιστοσελίδα του αναθέτοντα φορέα www.oasth.gr. 

β) Οι προσφορές πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: www.promitheus.gov.gr. Κριτήριο ανάθεσης της Σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει μόνο της τιμής ανά τμήμα του περιγραφόμενου στη Διακήρυξη αντικειμένου. 

Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. - Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr).

 Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό, για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2% επί της προϋπολογιζόμενης προμήθειας της περιγραφόμενης στη Διακήρυξη προμήθειας. 

Κάθε είδους επικοινωνία και ανταλλαγή πληροφοριών πραγματοποιείται μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr Δημοσίευση: Η διακήρυξη θα αναρτηθεί στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου. Επίσης το κείμενο της διακήρυξης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Σ.Θ. στη διεύθυνση www.oasth.gr, στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημόσιων Συμβάσεων (Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ), ενώ η παρούσα περίληψη της διακήρυξης θα αναρτηθεί στην διαδικτυακή εφαρμογή Διαύγεια στον ιστότοπο http://et.diavgeia.gov.gr/, σε μία ημερήσια («Ημερήσια Τοπική» imerisiatopiki@gmail.com) και μία εβδομαδιαία («Επτά Ημέρες» eptaimeres@gmail.com) τοπική Εφημερίδα (σύμφωνα με το αρ.15 του Ν. 3669/08). Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜ

sakisgeorgiadis