Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Τουρκική εταιρεία κατεβαίνει στο διαγωνισμό αστικής συγκοινωνίας του ΟΣΕΘ στη Θεσσαλονίκη

 Η Gür-Sel Turizm Taşımacılık ve Servis Ticaret A.Ş, (διαθέτει σήμερα 7.500 λεωφορεία), ενημέρωσε την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Τουρκίας , ότι ....θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό του ΟΣΕΘ.

H Τουρκική εταιρεία δραστηριοποιείται και στη Γερμανία με τη θυγατρική της Gursel Mobility  και εκτελεί τις αστικές συγκοινωνίες στο Αμμαν της Ιορδανίας, με Τουρκικά λεωφορεία Otokar, ενώ σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Levent Birant (ΦΩΤΟ), στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς αστικών συγκοινωνιών.



Στη δήλωση που έγινε στην Πλατφόρμα Δημόσιας Αποκάλυψης , αναφέρθηκε ότι η εταιρεία, θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών δημόσιας μεταφοράς επιβατών με λεωφορεία εντός της πόλης της Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει ο Οργανισμός Έργων Δημοσίων Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ). Α.Ε.) στη Θεσσαλονίκη, και ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες συζητήσεις και προετοιμασίες. Αποφασίστηκε ομόφωνα η σύσταση ομάδας προετοιμασίας προσφορών.


Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ (KAP)

23/9/2024


Açıklamalar

Şirket Yönetim Kurulu üyeleri şirket merkezinde toplanarak;

Şirketimizin Yunanistan'ın Selanik şehrinde bulunan Selanik Toplu Taşıma Projeleri Kurumu (OSETH SA) tarafından düzenlenen, Selanik şehri içinde Otobüslerle toplu yolcu taşımacılığı hizmetlerinin sağlanması ihalesine katılmasına, gerekli tüm görüşme ve hazırlıkların yapılması için bir ihale hazırlık ekibi oluşturulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

Yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας συγκεντρώνονται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι η εταιρεία μας θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών δημόσιας μεταφοράς επιβατών με λεωφορεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει ο Οργανισμός Έργων Δημοσίων Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ Α.Ε.) στη Θεσσαλονίκη, και ότι για το διαγωνισμό θα σχηματιστεί ομάδα προετοιμασίας για να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες συζητήσεις και προετοιμασίες.

Το παρουσιάζουμε προς ενημέρωση των επενδυτών μας.

Η Δήλωση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς:








Συνεχής η ανοδική πορεία της Gursel στο Χρηματιστήριο. H κεφαλαιοποίησή της ανέρχεται σε 365.000.000 ευρώ.




sakisgeorgiadis