Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Θεσσαλονικιός έγινε ο Χρ.Σταϊκούρας - Επίσκεψη και στα Γραφεία του Συν/σμού ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟ)

 Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ιστορικός Συνεταιρισμός των π. μετόχων τού ΟΑΣΘ δέχεται επίσκεψη Υπουργού, ο οποίος κοντεύει να γίνει Θεσσαλονικιός, από τις τόσες φορές που επισκέφθηκε τη "συμπρωτεύουσα".

Επίσκεψη Υπουργού κ. Χρήστου Σταϊκούρα στα... γραφεία του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης “Ο Ηρακλής”.

Τα γραφεία του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Αυτοκινητιστών Θεσσαλονικης ‘Ο ΗΡΑΚΛΗΣ’ επισκέφθηκε ο Υπουργός Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, αποδεχόμενος πρόσκληση του προέδρου του Συνεταιρισμού κ. Σάββα Αναστασιάδη, προκειμένου να παρευρεθεί στην έκτακτη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για να ενημερώσει τα μέλη του Συμβουλίου σχετικά με την εξέλιξη των θεμάτων του Συνεταιρισμού.

Ο κ. Αναστασιάδης αφού καλωσόρισε τον Υπουργό, τον ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και εκ μέρους όλων των Συνεταιριστών τονίζοντας πως η επίσκεψη του Υπουργού αποτελεί ιστορικό γεγονός, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Συνεταιρισμός δέχεται επίσκεψη Υπουργού και μάλιστα σε μία πολύ, κρίσιμη στιγμή για την πορεία του.

Ο κ. Σταϊκούρας ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού, για την πρόθεση του με καλή και ειλικρινή διάθεση να δοθεί λύση στα χρόνια προβλήματα του “ΗΡΑΚΛΗ” ενώ ανανέωσαν την συνάντηση τους το επόμενο διάστημα.





sakisgeorgiadis