Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Σταϊκούρας σε αστικό του ΚΤΕΛ: "Σήμερα είναι μια ωραία μέρα για τη Θεσσαλονίκη"

 Ανήμερα των γενεθλίων του ΠΑΣΟΚ , επισκέφθηκε (για πολλοστή φορά) τη Θεσσαλονίκη, η ....

ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Το πρόγραμμα ξεκίνησε νωρίς το πρωί, με τους Υπουργούς να ανεβαίνουν σε αστικό του ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, για να δουν τη νέα διαδρομή, που εξυπηρετεί τη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου. 

Η αλήθεια είναι ότι, διαπιστώσαμε όλοι την κακή κατάσταση του οδικού δικτύου στην τεράστια ΒΙ.ΠΕ. στην οποία εργάζονται 28.000 άνθρωποι και λάβαμε τη διαβεβαίωση από τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΕΤ.ΒΑ. ΒΙ.ΠΕ. ότι σε 1 χρόνο θα έχει βελτιωθεί πολύ η εικόνα, καθώς υπάρχει πρόγραμμα εκτεταμένων  ασφαλτοστρώσεων.

Στο λεωφορείο επιβιβάστηκαν, ο κ.Σταϊκούρας, ο Υφ. Βασίλης Οικονόμου, η υφυπουργός ανάπτυξης Αννα Μάνη-Παπαδημητρίου, η νέα, ευγενέστατη και συμπαθέστατη Γ.Γ. Δέσποινα Παληαρούτα, ο κ.Ψαθάς της ΕΤΒΑ, ο Γιάννης Τόσκας του ΟΣΕΘ και φυσικά ο οικοδεσπότης Πρόεδρος του ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, που πρόσθεσε από σήμερα 25 νέα δρομολόγια στη ΒΙ.ΠΕ. Στέφανος Τσόλης

Σε δηλώσεις του έξω από τα γραφεία της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ο κ.Σταϊκούρας, δήλωσε πως "σήμερα είναι μια ωραία μέρα για τη Θεσσαλονίκη", αφού διαπιστώνει ιδίοις όμμασι, ότι επιτέλους προχωράνε σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα, πολλές συγκοινωνιακές βελτιώσεις.


sakisgeorgiadis