Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Επιμένει στην έξωση του ΟΑΣΘ, ο "Ηρακλής" από Γραφεία και Αμαξοστάσια

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης "Ο ΗΡΑΚΛΗΣ"

Το Δ.Σ του Συνεταιρισμού ΗΡΑΚΛΗΣ σας ενημερώνει ότι... στις 27/10/23 εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η με Αρ. Απόφασης 14181/27.10.2023 για την αγωγή έξωσης που είχε κατατεθεί από τον Συνεταιρισμό εναντίον του ΟΑΣΘ, σύμφωνα με την οποία ο ΟΑΣΘ έλαβε προθεσμία 30 ημερών για να αποχωρήσει από το αμαξοστάσιο της Σταυρουπόλεως και από το εξαώροφο κτίριο του εμπορικού κέντρου Civitas.

Η απόφαση αυτή δικαιώνει τον ΗΡΑΚΛΗ και του δίνει το δικαίωμα της έξωσης κατά του ΟΑΣΘ από το Αμαξοστάσιο Σταυρουπόλεως και από τα γραφεία επί της οδού Παπαναστασίου.

Ωστόσο ο κρατικός Ο.Α.Σ.Θ. συνεχίζει να κάνει χρήση των ακινήτων ενώ δεν έχει αποπληρώσει το χρέος του δηλαδή τα οφειλόμενα μισθώματα από το έτος 2014.

Σε συνεργασία με τους νομικούς μας συμβούλους εκτιμώντας το αποτέλεσμα θα δούμε για τις περαιτέρω νομικές μας κινήσεις, όσον αφορά τα νόμιμα δικαιώματά μας.

Στη Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού θα αποφασισθεί το πώς θα αξιοποιηθεί η περιουσία του Συνεταιρισμού στο μέλλον, μετά την απόφαση έξωσης.


Γενική Συνέλευση των π. μετόχων ΟΑΣΘ στις 17-12-2023

Το Σωματείο "Συνεργασία Μετόχων ΟΑΣΘ", καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11.00 π.μ. στο "Πέτρινο" Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας, οδός Πολυτεχνείου 20, με θέματα την έγκριση των Απολογισμών 2021 και 2022, ενημέρωση για τις επικείμενες δικαστικές ενέργειες και ενημέρωση για τις επαφές με πολιτικούς, για την αποκατάσταση των πρώην μετόχων του ΟΑΣΘ, που δεν αποζημιώθηκαν για τη δήμευση της περιουσίας τους το 2017.





Γίνε μέλος της ομάδας @sygnea

sakisgeorgiadis