Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Για 10η φορά! Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας ο Μιχάλης Σακελλαρίου

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  Για δέκατη συνεχόμενη θητεία επανεξελέγη Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας ο κ. Μιχάλης Σακελλαρίου από.... την Γενική Συνέλευση των μετόχων που διεξήχθη την 15/12/2023, γεγονός που για μια ακόμη φορά αποδεικνύει την αμέριστη εμπιστοσύνη των μετόχων στο πρόσωπό του.


Αξίζει να σημειωθεί ότι εκλέχθηκε για πρώτη φορά Πρόεδρος τον Οκτώβριο του 1994 και έκτοτε στόχος όλων των διοικήσεών του έως σήμερα είναι η μετακίνηση των συμπολιτών μας με την αστική συγκοινωνία να είναι η πρώτη τους επιλογή μέσα από μια συνεχή προσπάθεια εκσυγχρονισμού της επιχείρησης αξιοποιώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας, του επαρκώς καταρτισμένου προσωπικού για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και ασφάλειας στο επιβατικό κοινό με αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης κάτι που έχει καταστήσει το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας σημείο αναφοράς και πρότυπο για όλα τα ΚΤΕΛ της Ελλάδος τόσο από πλευράς υποδομών όσο και από πλευράς σύγχρονου στόλου, καινοτομίας αλλά και οργάνωσης συνεισφέροντας στην ανάπτυξη της πόλης μας.

Στη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη ο κ. Νταφόπουλος Ιωάννης, με μέλη τους κ. Γκατζόγια Απόστολο, Δαλέρα Φώτιο και Δαούτη Αθανάσιο.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν τους Μετόχους για την εμπιστοσύνη που τους δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και δεσμεύονται να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για τη συνεχή ανάπτυξη της επιχείρησης άλλα και της πόλης μας σε ότι αφορά την συγκοινωνιακή εξυπηρέτησή της.

Γίνε μέλος της ομάδας @sygnea

sakisgeorgiadis