Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Απάντηση του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου σε δημοσίευμα

 Αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» (φύλλο της 16ης Δεκεμβρίου 2023) με τίτλο «Μετωπική στο Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου» επισημαίνουμε τα ακόλουθα: 

 Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναπαράγει και προβάλει μονομερώς τις απόψεις μίας απολύτως μειοψηφικής ομάδας μετόχων της «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.», χωρίς να ζητηθεί από τη Διοίκηση της Εταιρείας διατύπωση της θέσης της επί των θιγόμενων ζητημάτων, κατά παράβαση των οικείων προβλέψεων του κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας. 

 Η Διοίκηση της ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. έδωσε, δίνει και θα εξακολουθήσει να δίνει στους Μετόχους της, πλήρεις και σαφείς απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία της, σύμφωνα με τις διαδικασίες και το νομικό πλαίσιο που τη διέπει. 

 Η άκριτη εκφορά απολύτως αβάσιμων ισχυρισμών που επιχειρούν να πλήξουν την εικόνα της Εταιρείας (προφανής συνέπεια της συνεχιζόμενης συνδικαλιστικής κατάθλιψης των εκφραστών των εν λόγω ισχυρισμών), αλλά και η επιλεκτική και μονόπλευρη δημοσιογραφική «φιλοξενία» αυτών (επιλογή ευδιάκριτους υποβολείς και στόχευσης), ομοίως, θα αντιμετωπιστούν όπως ο Νόμος ορίζει. 

 Παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες όσων συνεργούν στις εν λόγω πρακτικές, η «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.» θα συνεχίσει να αναπτύσσεται υπέρ των Μετόχων της, με σταθερό στόχο την ασφαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

sakisgeorgiadis