Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Οργή υπαλλήλων ΟΑΣΘ εναντίον του Προέδρου Γ. Σκόδρα : "Μας έβαλε να δουλέψουμε του Αγίου Πνεύματος" !

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΟΑΣΘ

Την ημέρα που όλη η Ελλάδα τιμά την εορτή του Αγίου Πνεύματος, με υποχρεωτική Αργία για το Δημόσιο και επιχειρησιακή συνήθεια και έθιμο στο μεγαλύτερο φάσμα του ιδιωτικού τομέα, στον Ο.Α.Σ.Θ. ο υπερσυγκεντρωτικός Πρόεδρος (που έχει αναλάβει όλες τις αρμοδιότητες πάνω του) αποφάσισε ....για άλλη μια φορά να πρωτοτυπήσει και να δείξει το μένος του εναντίον των εργαζομένων προχωρώντας σε μια πρωτοφανή απόφαση για τα χρονικά του Ο.Α.Σ.Θ., καλώντας τους εργαζόμενους, των εσωτερικών υπηρεσιών, να εργασθούν κανονικά στην αργία του Αγίου Πνεύματος (τονίζουμε ότι τα λεωφορεία πάντα κυκλοφορούν κανονικά).

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ: 

Έξαλλοι οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ με τον Γ. Σκόδρα: "Η κυβέρνηση που τον διόρισε τι έχει να πεί;"



Συνεχίζει ο Διορισμένος Πρόεδρος, την προκλητική του συμπεριφορά εναντίον του συνόλου των εργαζομένων στον Ο.Α.Σ.Θ.

Οι συνεχείς, μονομερείς και βλαπτικές ενέργειές του δείχνουν να μην έχουν τέλος. Αποτέλεσμα όχι μόνο τον αναβρασμό στις τάξεις των εργαζομένων αλλά και την οργή και αγανάκτηση του συνόλου τους προς την Κυβέρνηση την οποία εκπροσωπεί ο Διορισμένος απ’ αυτήν Πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Θ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ:

Η ..εκδίκηση των οδηγών του ΟΑΣΘ: "Δεν οδηγούμε λεωφορείο χωρίς κλιματιστικό" !


Κύριοι της Κυβέρνησης, αφουγκραστείτε επιτέλους τους εργαζόμενους και τις χιλιάδες των οικογενειών τους. Μας έχετε κουράσει και εξοργίσει καθώς το μόνο που εισπράξαμε από εσάς είναι φρούδες προεκλογικές υποσχέσεις.


Φτάνει πιά……

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΑΣΘ

H ενημέρωση της διοίκησης στους εργαζόμενους



sakisgeorgiadis