Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

ΚΤΕΛ: Εκλογές στην Ομοσπονδία ΠΟΑΥΣ στις 23-6-2021

ΝΕΩΤΕΡΟ: Αποτελέσματα εκλογών ΠΟΑΥΣ (ΚΤΕΛ)


Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΥΣ), θα διενεργηθούν την Τετάρτη 23-6-2021, στις 10 το πρωί, στην ....αίθουσα Γ.Σ. της ΠΟΑΥΣ στην οδό Πειραιώς 4, στην Αθήνα.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα διεξαχθεί μια βδομάδα μετά.

Αδιαμφισβήτητο φαβορί για το αξίωμα του Προέδρου είναι ο σημερινός Πρόεδρος Σοφοκλής Φάτσιος.




ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΥΤΟΚ/ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ 23/06/2021


ΚΤΕΛ Α.Ε. - ΚΤΕΛ

1. Όλα τα ΚΤΕΛ ΑΕ - ΚΤΕΛ μέλη της Ομοσπονδίας δικαιούνται συμμετοχής με έναν αντιπρόσωπο εφόσον η δύναμή τους είναι μέχρι 30 λεωφορεία. ΚΤΕΛ με δύναμη από 31 μέχρι 50 λεωφορεία συμμετέχουν με δύο (2) αντιπροσώπους. Από 51 μέχρι 70 λεωφορεία συμμετέχουν με τρεις (3) αντιπροσώπους. Από 71 μέχρι 90 λεωφορεία συμμετέχουν με τέσσερις (4) αντιπροσώπους. Από 91 μέχρι Ι ΙΟ λεωφορεία συμμετέχουν με πέντε (5) αντιπροσώπους. Από ΙΙΙ μέχρι 130 με έξι (6), από 131 μέχρι 150 με επτά (7), από 151 μέχρι 170 με οκτώ (8) και από 171 μέχρι 190 με εννέα (9). Σημειώνεται ότι τα ΚΤΕΛ ΑΕ ΚΤΕΛ εκπροσωπούνται στην Ομοσπονδία με αντιπροσώπους (ψήφους) που επιλέγει το Διοικητικό Συμβούλιο κάθε ΚΤΕΛ, από τα μέλη του και μόνο.

2. Σε κάθε ΚΤΕΛ ΑΕ ένας ή περισσότεροι αντιπρόσωποι μπορούν να αντιπροσωπεύουν και τους υπόλοιπους αντιπρόσωπους του ιδίου ΚΤΕΛ με απλή εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από τον πρόεδρο της ΚΤΕΛ ΑΕ

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 14  ΤΗΣ ΥΙΙ' ΑΡΙΘ. ΔΙα/ΓΠ.οικ.335Ο6/29-5-2Ο21 (Β2233), ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

3. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, και ιδιαιτέρως η Δήλωση — Βεβαίωση των επιλεγέντων αντιπροσώπων, πρέπει να σταλούν στην Ομοσπονδία το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουνίου 2021, για να καταστεί ευχερής ο έλεγχός τους από τα αρμόδια όργανα και να εκδοθούν τα Δελτία συμμετοχής τους.

4. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία περί επαγγελματικών Σωματείων και τους όρους του ισχύοντος Καταστατικού της Ομοσπονδίας και τις αποφάσεις του Δ.Σ., δεν δικαιούται συμμετοχής στις Γενικές Συνελεύσεις ΚΤΕΛ — Μέλος της Ομοσπονδίας που δεν είναι ταμειακά εντάξει μέγρι 31/12/2020.


ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ SARS-COV-2 ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ 2310612021 - ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

1. Το Πρωτόκολλο περιλαμβάνει συγκεκριμένες οδηγίες αναφορικά με τα θέματα ασφάλειας και υγείας για την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2, οι οποίες πρέπει να ακολουθούνται αυστηρά κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης την 23/06/2021.

2. Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνελεύσεως από όλους τους συμμετέχοντες η υποχρέωση χρήσης μη ιατρικής μάσκας, σε όλους τους εσωτερικούς των εγκατστάσεων της Ομοσπονδίας.

3. Από την υποχρέωση χρήσης μάσκας κατά την παρούσα εξαιρούνται: α) τα άτομα για τα οποία η χρήση μάσκας δεν ενδείκνυται για ιατρικούς λόγους που αποδεικνύονται με τα κατάλληλα έγγραφα, όπως λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

4, Στην περίπτωση της φυσικής παρουσίας των συνέδρων απαιτείται αυτοί να είναι εμβολιασμένοι (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού) ή να έχουν πραγματοποιήσει ταχεία δοκιμασία αντιγόνου (rapid test) ή δοκιμασία RT-PCR test (επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος στην είσοδο).

5. οι διοργανωτές τηρούν κατάλογο με τα στοιχεία επικοινωνίας των εγγεγραμμένων στη Συνέλευση ώστε να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση ιχνηλάτισης επαφών επί επιβεβαιωμένου κρούσματος.

6. Όσοι εισέρχονται στο χώρο της Συνελεύσεως θα θερμομετρούνται και αντιστοίχως υποχρεούνται όπως απολυμαίνουν τα χέρια τους με τα ειδικά υγρά αντισηπτικά που θα υπάρχουν σε πολλά σημεία του χώρου.

7. Απαγορεύεται η είσοδος σε όσους δεν είναι εγγεγραμμένοι σύνεδροι ή ως προσωπικό υποστήριξης της συνελεύσεως.

8. Εντός της αιθούσης της Γ Σ επιτρέπονται τριάντα άτομα τηρώντας τις αποστάσεις του 1 μέτρου προς όλες τις κατευθύνσεις.

9. Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, μετά το πέρας της Γ.Σ., η οποία θα λάβει χώρα σε διαφορετική αίθουσα από αυτή που θα λάβει η Γ.Σ., οι σύνεδροι θα προσέρχονται αυστηρά ένας-ένας ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους.

10. Εντός της αιθούσης όπου θα λάβει χώρα η ψηφοφορία θα ευρίσκονται αυστηρά μόνο ο δικαστικός αντιπρόσωπος και η εφορευτική επιτροπή

sakisgeorgiadis