Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

VIDEO : Νέος ξυλοδαρμός οδηγού λεωφορείου του ΟΑΣΑ !

 Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00 μέσα σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αγ. Μαρίνα – Ασπρόπυργος (866) στη....

Λεωφόρο Αθηνών, όταν ο οδηγός δέχθηκε επίθεση από έναν επιβάτη επειδή έκανε χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου.


Το τελευταίο φαίνεται πως εξόργισε τον επιβάτη όπου σηκώθηκε από την θέση του και άρχισε να φωνάζει στο γεμάτο από κόσμο λεωφορείο.

Αφού ο επιβάτης στην αρχή του έκανε παρατήρηση στην συνέχεια σκούντηξε τον οδηγό ο οποίος του απάντησε να μην τον ξανά αγγίξει βρίζοντας τον. Αμέσως άναψαν τα αίματα με τον επιβάτη να βγαίνει εκτός εαυτού χτυπώντας τον οδηγό προκαλώντας του ζημιά στον ώμο, επίσης άρπαξε το κινητό του και το έσπασε την ώρα που ήταν έτοιμος να καλέσει την αστυνομία, ωστόσο ένας νεαρός επιβάτης έτρεξε να τους χωρίσει και να ηρεμήσει την κατάσταση. Αφού ορισμένοι επιβάτες ζητούσαν να ανοίξουν οι πόρτες ο οργισμένος επιβάτης κατέβηκε ανενόχλητος κι έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Την ίδια ώρα μια ακόμη επιβάτης καλούσε την αστυνομία.

Όλοι οι επιβάτες κατέβηκαν από το λεωφορείο καθώς ο οδηγός αδυνατούσε να οδηγήσει λόγω των χτυπημάτων που δέχτηκε και μπήκαν στο επόμενο που ακολουθούσε λίγα λεπτά πιο πίσω.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον δράστη.

Το βίντεο τραβήχτηκε από τον επιβάτη που έτρεξε να ηρεμήσει την κατάσταση.


Γίνε μέλος της ομάδας @sygnea

sakisgeorgiadis