Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

ΚΤΕΛ για Πάτρα κάθε 5 λεπτά !

Από σήμερα μετράμε αντίστροφα για την κορύφωσή του
Πατρινού Καρναβαλιού που....
θα γίνει το σαββατοκύριακο με τις δύο μεγάλες παρελάσεις που αναμένεται να συγκεντρώσουν πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα.

Φέτος μάλιστα που οι εκτιμήσεις μιλούν για τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα των τελευταίων ετών, είναι σίγουρο ότι ο σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ θα γνωρίσει μεγάλες δόξες.


Η «Πελοπόννησος» μίλησε με τον σταθμάρχη του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, Δημήτρη Κάκκο, ο οποίος είναι πολλά χρόνια στη θέση και γνωρίζει τα δεδομένα σχετικά με το Πατρινό Καρναβάλι.





Ο Δημήτρης Κάκκος, δήλωσε: «Εχουμε προκρατήσεις για τα λεωφορεία τόσο από Αθήνα όσο και από Βόρεια Ελλάδα, ωστόσο, παραδοσιακά, η κίνηση θα κορυφωθεί την Πέμπτη και κυρίως την Παρασκευή. Πέρυσι, την Παρασκευή πριν από το Καρναβάλι είχαμε βάλει 176 δρομολόγια την ημέρα από Αθήνα-Πάτρα και η λογική λέει ότι και φέτος θα βάλουμε τα ίδια. Πάντως σε περίπτωση που χρειαστεί να μπουν ακόμα περισσότερα δρομολόγια, εμείς είμαστε σε ετοιμότητα και θα ανταποκριθούμε. Μαθαίνουμε ότι φέτος, με σύμμαχο και τις καλές καιρικές συνθήκες, η Πάτρα θα έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι πρέπει προκειμένου να μεταφέρουμε τους επισκέπτες με ασφάλεια για να ζήσουν τη μαγεία του Πατρινού Καρναβαλιού».

Λογικά, λοιπόν, ανά 5-10 λεπτά θα φτάνουν λεωφορείο στα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, που θα είναι επί ποδός όλο το 24ωρο, ώστε να εξυπηρετήσει τους χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να φτάσουν στην πόλη μας.

Γίνε μέλος της ομάδας @sygnea

sakisgeorgiadis