Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Έπιασε ξανά τιμόνι ο οδηγός των ΟΣΥ που έλυνε σταυρόλεξο ενώ οδηγούσε

 Στο τιμόνι γύρισε ο οδηγός του λεωφορείου στην... Κηφισιά, ο οποίος είχε καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο να λύνει σταυρόλεξο, την ώρα που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 523, καθώς έληξε η δίμηνη διαθεσιμότητά του.


Ο Φώτης Νικολακόπουλος, Γενικός Γραμματέας ΟΑΣΥ, μίλησε στο Mega και στην εκπομπή «Live News» τόσο για το περιστατικό στην Κηφισιά όσο και για τον οδηγό του ΟΑΣΑ στην Κυψέλη, ο οποίος καταγράφηκε σε βίντεο να σκρολάρει στο κινητό του ενώ οδηγεί.

«Είναι στην υπηρεσία, γιατί τελείωσε η δίμηνη διαθεσιμότητά του. Επιβλήθηκε η ανάλογη ποινή, που ορίζει ο κανονισμός, και συνεχίζει να εργάζεται κανονικά» είπε για τον οδηγό ο οποίος έλυνε το σταυρόλεξο, ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει.

«Δεν μπορώ να διακρίνω ποιος οδηγός είναι. Όποιος και να είναι ο συνάδελφος, είναι λάθος. Επαγγελματίας οδηγός να ασχολείται με το κινητό του δεν μπορεί να γίνεται ούτε για ένα δευτερόλεπτο» ανέφερε για το περιστατικό στην Κυψέλη.

«Να πούμε ότι για να κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία δεν αρκεί ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσς. Πρέπει ο καταγγέλλων να απευθυνθεί στο αρμόδιο τμήμα παραπόνων του ΟΑΣΑ, πράγμα που συνήθως δεν γίνεται» πρόσθεσε για το συμβάν στην Κυψέλη.

sakisgeorgiadis