Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΑΣΘ : Καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζομένων της Pfizer με απόφαση ΟΣΕΘ

 Ο ΟΣΕΘ έλυσε το χρόνιο πρόβλημα μετακίνησης των εργαζόμενων στο συγκρότημα Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας, στην ...Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Στην περιοχή στεγάζεται το Digital hub της Pfizer, στο οποίο απασχολούνται ήδη 800 εργαζόμενοι, με προοπτικές περεταίρω ανάπτυξης.

Με την απόφαση του ΟΣΕΘ, που υΛοποιεί ο ΟΑΣΘ, επεκτείνονται οι γραμμές 33 και 39, ώστε να εξυπηρετούν τους νέους στην πλειοψηφία τους εργαζόμενους του CDI.

Η εξυπηρέτηση του συγκροτήματος «Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI)» θα εκτελείται ως εξής: Μετά τη στάση «ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» πορεία προς τον κυκλικό κόμβο και αμέσως δεξιά στον κλάδο που κινείται βόρεια και περιμετρικά του χώρου στάθμευσης του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με κατεύθυνση προς τα ανατολικά. Στη συνέχεια δεξιόστροφος ελιγμός στην οδό Τομπάζη και αριστερόστροφος ελιγμός εισόδου εντός χώρου στάθμευσης του ΚΕΝΤΡΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ, εκτέλεση διαδρομής επανόδου στην οδό Τομπάζη και έξοδος με δεξιόστροφο ελιγμό στην οδό. Αριστερόστροφος ελιγμός από την οδό Τομπάζη προς τον κλάδο που κινείται βόρεια και περιμετρικά του χώρου στάθμευσης του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με κατεύθυνση προς τα δυτικά (κυκλικός κόμβος) και συνέχεια στο δρομολόγιο.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ

sakisgeorgiadis