Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Κατερίνα Νοτοπούλου : "Ο ΟΑΣΘ υπό διάλυση!" - Απάντηση ΟΑΣΘ

 Σχολιάζοντας το περιστατικό με την αποκόλληση τμήματος της οροφής λεωφοοείου του ΟΑΣΘ, που τραυμάτισε ελαφρά επιβάτιδα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε:

Ένα ακόμη περιστατικό που αποδεικνύει την πλήρη απαξίωση με την οποία αντιμετωπίζει τον ΟΑΣΘ η κυβέρνηση της ΝΔ σημειώθηκε χθες, όταν κομμάτι της οροφής λεωφορείου ξεκόλλησε και έπεσε πάνω σε επιβάτιδα της γραμμής 18.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη είναι τεράστιες καθώς έχουν οδηγήσει στην πλήρη διάλυση τον μοναδικό οργανισμό της Θεσσαλονίκης που εκτελεί αστικές μεταφορές.

Οι επικοινωνιακες φιέστες του κ. Μητσοτάκη, όπως αυτή που προγραμματιζεται για τις 4 Οκτωβρίου για την υπογραφή της σύμβασης που θα παραδίδει το ΜΕΤΡΟ σε ιδιώτες, δεν μπορούν να κρύψουν την πραγματική εικόνα απαξίωσης και εγκατάλειψης που παρουσιάζει η πόλη μας τέσσερα χρόνια τώρα.

Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται έργα, νέες υποδομές και εκσυγχρονισμό των ήδη υφιστάμενων. Και σε αυτά η συμβολή του κ. Μητσοτάκη είναι μηδενική.




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΑΣΘ 29/9/2023

Ευχές στην επιβάτη του ΟΑΣΘ

Ο ΟΑΣΘ εκφράζει τη συμπάθεια και τις καλύτερες ευχές προς την επιβάτη της γραμμής 1Χ που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο, την οποία χτύπησε ένα πλαστικό καπάκι του λεωφορείου που άνοιξε, ενώ βρισκόταν εν κινήσει, το απόγευμα της Τετάρτης, στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Αριστοτέλους.
Η επιβάτης, όπως έκρινε ο διασώστης του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο, δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε.
Το καπάκι που άνοιξε προφυλάσσει τον κεντρικό πίνακα διάγνωσης βλαβών του λεωφορείου (εγκέφαλος), επομένως χρησιμοποιείται και ανοιγοκλείνει καθημερινά.
Ο ΟΑΣΘ τονίζει ότι η μάχη για την συντήρηση των λεωφορείων του Οργανισμού είναι καθημερινή και διαρκής.

sakisgeorgiadis