Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΠΕΙΓΟΝ! Δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο η μεταφορά μαθητών

ΝΕΩΤΕΡΟ: Κανονικά η μεταφορά μαθητών από την Πέμπτη 14/9/2023

Ο δήμος Θέρμης, δια του αρμόδιου αντιδημάρχου Παιδείας, Στέλιου Αποστόλου ενημερώνει γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς ότι... αύριο Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, δεν θα πραγματοποιηθεί μεταφορά των μαθητών στα σχολεία μέσω των σχολικών λεωφορείων τα οποία δρομολογεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που έχει και τη σχετική αρμοδιότητα και ευθύνη. 

 

Αιτία είναι η απόφαση του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων να απέχει από το έργο της μεταφοράς μαθητών. 

Στην ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρεται ότι η αποχή γίνεται “λόγω εγκυκλίου η οποία εκδόθηκε από το υπουργείο Μεταφορών, την τελευταία στιγμή, Παρασκευή απόγευμα 8 Σεπτεμβρίου, που δεν δίνει λύση στο πρόβλημα που είχε προκύψει με τη μεταφορά μαθητών”. 



Για το θέμα αυτό έχει οριστεί συνάντηση των εκπροσώπων του Συνδέσμου με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι. Αμέσως μετά θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για την ενημέρωση γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών. Ήδη, ο κ. Αποστόλου ενημερώσει τηλεφωνικά όλους τους ενδιαφερόμενους γι’ αυτήν την εξέλιξη.

sakisgeorgiadis