Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Στη Λάρισα η Υφ.Μεταφορών Χ. Αλεξοπούλου – Συναντήθηκε με τους προέδρους ΚΤΕΛ Θεσσαλίας

 “Στόχος μας είναι η άμεση επαναλειτουργία όλων των υπηρεσιών που εξυπηρετούν το συγκοινωνιακό έργο της περιοχής” επισήμανε σε δήλωσή της η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χριστίνα Μιχαήλ Αλεξοπούλου στη... συνάντηση που είχε σήμερα, Πέμπτη το πρωί, με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας κ. Μιχάλη Σακελλαρίου, τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας κ. Βασίλη Μανδηλά και τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Βόλου κ. Δημήτρη Κολυνδρίνη, στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας στο κέντρο της πόλης.


Στη συνέχεια η υφυπουργός υπογράμμισε πως: “το υπουργείο μεταφορών και υποδομών, από χθες κιόλας, δημιουργεί ένα μοχλό στήριξης για να μπορέσει να συνεχίσει η πολιτική ηγεσία -αλλά και η υπηρεσιακή- να εργάζεται προς τη μεριά της μεθοδικής ουσιαστικής αλλά και γρήγορης αντίδρασης ώστε να μπορέσουμε να βρεθούμε δίπλα στους πολίτες και πολύ σύντομα να επανέλθουμε στην κανονικότητα την οποία όλοι επιζητούμε”.

Μιλώντας για τη συγκοινωνία της Λάρισας η υφυπουργός τόνισε πως “το έργο που επιτελείται εδώ και χρόνια είναι εξαιρετικού επιπέδου και αυτό θα το εξελίξουμε κι άλλο. Οι μεταφορές να αλλάξουν εποχή, να αλλάξει η κουλτούρα και η νοοτροπία, ο κάθε Έλληνας να εμπιστεύεται ασφαλείς μεταφορές”.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις της υφυπουργού: Περισσότερα στο onlarissa.gr





sakisgeorgiadis