Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Κάηκε ολοσχερώς το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Σερρών- Τι δήλωσε ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν από τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι, σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Σερρών, που ...κινούνταν επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Σερρών, πλησίον της περιοχής Άσσηρος. 

Παρά τις προσπάθειες των 15 πυροσβεστών, που επιχείρησαν με 6 οχήματα, το λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς.

«Το ευτυχήματα σ’ αυτό το ατυχές γεγονός είναι ότι δεν έχουμε τραυματίες και δεν θρηνούμε κάποιο άτομο» τονίζει με δήλωσή του, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Σερρών Ηλίας Παπαγεωργίου, για το συμβάν που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών, όταν ξαφνικά ξέσπασε φωτιά στο λεωφορείο. Μέσα στο λεωφορείο υπήρχαν 25 επιβάτες, οι οποίοι ευτυχώς δεν έπαθαν το παραμικρό, όσο και ο οδηγός.

«Έγιναν αμέσως οι προσπάθειες από την πλευρά του οδηγού, ο οποίος προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με πέντε πυροσβεστήρες. Ένας οδηγός φορτηγού σταμάτησε και έδωσε δυο πυροσβεστήρες στον οδηγού του λεωφορείου, προκειμένου να βοηθήσει από πλευράς του στην κατάσβεση. Έχουν σημειωθεί μόνο υλικές ζημιές, οι αποσκευές των επιβατών να αποζημιωθούν και ευτυχώς, το ξανά λέω δεν είχαμε τραυματισμούς» επεσήμανε ο κ. Παπαγεωργίου.

Ο οδηγός του λεωφορείου επικοινώνησε αμέσως με το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, όχημα του οποίου έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τους επιβάτες.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή έφτασαν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα από το κλιμάκιο Λαγκαδά για την κατάσβεση της φωτιάς. Τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα της πυροσβεστικής, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.

ΠΗΓΗ

sakisgeorgiadis