Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

ΦΩΤΟ: Αυτά είναι τα νέα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, που θα κυκλοφορούν από το Σεπτέμβριο

Αργά το βράδυ της Πέμπτης 2/7/2020, φτάνουν στη Θεσσαλονίκη, τα πρώτα λεωφορεία του υπ. αναδόχου του διαγωνισμού του  ΟΑΣΘ, για 180 μεταχειρισμένα λεωφορεία. Τα "δείγματα" (5 λεωφορεία) θα παρουσιαστούν στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ, το μεσημέρι της Παρασκευής, αλλά το sakisgeorgiadis.blogspot.com, τα "επιθεώρησε" ήδη στις εγκαταστάσεις της PAPADAKIS BROS στην....
Ελευσίνα.

Επιτέλους ....τέλος στο μαρτύριο των Θεσσαλονικιών

Πρόκειται για αξιόλογα, πολύ προσεγμένα λεωφορεία MAN, VOLVO, MERCEDES και SOLARIS, (90 αρθρωτά 18 μέτρων και περίπου 100 διαξονικά 12 μέτρων), που εξασφάλισε ο όμιλος Παπαδάκη, τα οποία είναι σε άριστη κατάσταση, είναι πανέμορφα και θα βοηθήσουν πολύ τη συγκοινωνία στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, λύνοντας το 80% του προβλήματος της συγκοινωνίας σε λίγους μήνες, εφόσον βεβαίως πάνε καλά τα "γραφειοκρατικά" του διαγωνισμού.

Αξιόπιστος προμηθευτής - πανέμορφα λεωφορεία

Ο όμιλος Παπαδάκη, ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους στο χώρο των βαρέων οχημάτων (φορτηγών, λεωφορείων, επαγγελματικών οχημάτων) στη Ν.Α. Ευρώπη, έχει ήδη πάνω από 190 ετοιμοπαράδοτα λεωφορεία για τον ΟΑΣΘ, τα οποία -αν όλα πάνε καλά με το διαγωνισμό!- θα δώσουν άλλο, πιο όμορφο χρώμα, στις (πολύπαθες) συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης και θα σημάνουν μια νέα εποχή για τον ΟΑΣΘ. 

Ο Όμιλος Παπαδάκη, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 30.000 τ.μ. αποτελεί το μεγαλύτερο Bus Port της Evobus στην Ελλάδα (μέσω της Med Bus & Truck Center που κατέχει) και είναι πλήρως Εξουσιοδοτημένος (από τις Daimler AG και MAN) Πάροχος Service και Γνήσιων Ανταλλακτικών Mercedes-Benz και Setra (OMNIplus) MAN, Neoplan.

Παράλληλα διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο βαφείο στα Βαλκάνια, τμήμα Αμαξοποιείας, πωλητή καινούργιων και μεταχειρισμένων λεωφορείων και χρόνους παράδοσης εντός των χρονοδιαγραμμάτων με, ταυτόχρονα, ποσοστό επιδιόρθωσης οχημάτων την ίδια μέρα άνω του 90%.

Δείτε τις φωτογραφίες:

















sakisgeorgiadis