Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Πάντα γεμάτο το ξενοδοχείο του σταθμού ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !

 Θεαματικές είναι οι πληρότητες του καταλύματος Citydome Luxury Rooms που εδράζεται εντός του ΚΤΕΛ Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, καθώς μέσα στο 2024 έφτασαν στο 99%. Αυτό... επεσήμανε στην Karfitsa ο υπεύθυνος του Citydome, Στέλιος Μαύρης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον, μετά το πέρας μάλιστα των δύσκολων χρόνων της πανδημίας. 

Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του καταλύματος που βρίσκεται μέσα στο χώρο του ΚΤΕΛ Μακεδονία και συγκεκριμένα στον πρώτο όροφο, όπως εξηγεί, είναι η καλή σχέση ποιότητας – τιμής, η καθαριότητα, η εξυπηρέτηση και η τοποθεσία. 




Χαρακτηριστικό, όπως υποστηρίζει, είναι ότι οι υπεύθυνοι του Citydome έχουν την υποστήριξη του προέδρου του ΚΤΕΛ Μακεδονία, Ιωάννη Λάμπρου και του ΔΣ για οτιδήποτε χρειαστεί.


Ποιοι διανυκτερεύουν

Ανάμεσα στους πελάτες που το επιλέγουν βρίσκονται επιβάτες που έρχονται από το αεροδρόμιο το βράδυ και φεύγουν το πρωί με ΚΤΕΛ, επιβάτες από την περιφέρεια αλλά και το εξωτερικό, τουρίστες που ταξιδεύουν με ΚΤΕΛ, οδηγοί, διευθυντές και συνεργάτες, μαθητές, ενώ υπάρχουν και σταθεροί πελάτες.

Το κατάλυμα ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2017 και έχει 19 πολυτελή δωμάτια, από μονόκλινο μέχρι τετράκλινο (τα πιο δημοφιλή είναι τα δίκλινα). Με τα χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερη αναγνωρισιμότητα αλλά και πελατεία, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως στις αξιολογήσεις στο Google, τα περισσότερα σχόλια των χρηστών είναι πολύ θετικά για τις υπηρεσίες που έλαβαν κατά τη διανυκτέρευσή τους.

sakisgeorgiadis