Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

ΟΣΕΘ: Συγκρότησε την Επιτροπή για το μεγάλο διαγωνισμό της αστικής συγκοινωνίας στη Θεσσαλονίκη

 Συγκρότηση Επιτροπής Διεξαγωγής του δημόσιου διεθνή διαγωνισμού με ανταγωνιστικό διάλογο για....

την ανάθεση σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών Με Λεωφορεία στην περιοχή ευθύνης του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), με χρονική διάρκεια Εκατόν τριάντα δύο (132) μήνες (10+1 έτη) και με προϋπολογισμό από 602.316.000€ (πλέον ΦΠΑ 13%) έως 639.900.000€ (πλέον Φ.Π.Α. 13%).

Η συγκρότηση Επιτροπής Διεξαγωγής Διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών του θέματος, που θα διεξαχθεί μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), με λήξη προθεσμίας υποβολής προσφορών στο ΕΣΗΔΗΣ την Τετάρτη 23.10.2024 και ώρα 14:00 στα γραφεία της ΟΣΕΘ Α.Ε. και ηλεκτρονική αποσφράγιση την Πέμπτη 31.10.2024 και ώρα 10:00, αποτελούμενη από τους/τις κ.κ.: 

ΟΣΕΘ: Συγκρότησε την επιτροπή για το διαγωνισμό της ThessCard

1. Ιφιγένεια Μπαλαμπέκου, ΠΕ Πολιτικό Μηχανικό, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον Παναγιώτη Βλαχοδημητρόπουλο,  ΠΕ Πολιτικό Μηχανικό, 

2. Χριστιάνα Κωνσταντινίδου, ΠΕ Αγρ. Τοπογράφο Μηχανικό, ως μέλος, με αναπληρώτρια τη Δήμητρα-Βασιλεία Κομνιανού .

 3. Αικατερίνη Τσαβαλά , ΠΕ Αγρ. Τοπογράφο Μηχανικό, ως Μέλος, με αναπληρώτρια την Στέλλα Σεραφίδου, ΔΕ Διοικητικού. 

Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Βασιλική Καρατεπελή με αναπληρώτρια τη Σουλτάνα Μπαλτά.

ΟΣΕΘ: Διευκρινίσεις για τη λειτουργία των «έξυπνων» καρτών και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Ο ΟΣΕΘ αποφάσισε επίσης, την κατακύρωση της ανάθεσης Παροχής νομικών υπηρεσιών στο πλαίσιο της τρέχουσας διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάθεση συγκοινωνιακού έργου στην ΠΕ Θεσ/νίκης, για την ΟΣΕΘ Α.Ε. για έναν (1) μήνα, στη νομικό κα Έλσα Αδαμαντίδου .

sakisgeorgiadis