Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

ΤΩΡΑ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ παρέσυρε 78χρονη- Δυστυχώς είναι νεκρή

Tραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη διασταύρωση Αγίου Αντωνίου και Παπαφλέσσα, στα Μετέωρα της Πολίχνης.
Συγκεκριμένα,...στις 12:10 σήμερα το μεσημέρι, αστικό λεωφορείο της γραμμής 35 "ΜΕΤΕΩΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ" παρέσυρε μία 78χρονη, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΑΣΘ: "Το λεωφορείο ήταν σταματημένο και μετακινήθηκε"

10-10-2024 14:29


Με βαθιά οδύνη ο ΟΑΣΘ ενημερώνει για τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, περίπου στις 12.10 το μεσημέρι, στο τέρμα της γραμμής 35, στα Μετέωρα, το οποίο κόστισε τη ζωή μίας γυναίκας.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τους οποίους διερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το λεωφορείο, που ήταν σταματημένο και ακινητοποιημένο μετακινήθηκε, τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη γυναίκα που διερχόταν από το σημείο.

Ο ΟΑΣΘ εκφράζει την συντριβή του για το δυστύχημα, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπούσας και διαβεβαιώνει ότι θα διευκολύνει με κάθε τρόπο στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ : "Συνελήφθη ο οδηγός"

Στη σύλληψη του 52χρονου οδηγού του λεωφορείου του ΟΑΣΘ που παρέσυρε και σκότωσε 78χρονη πεζή το μεσημέρι της Πέμπτης στα Μετέωρα Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

“Μεσημεριανές ώρες σήμερα (10-10-2024) στην περιοχή της Πολίχνης, αστικό λεωφορείο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 78χρονη ημεδαπή πεζή.

Για το δυστύχημα συνελήφθη ο 52χρονος οδηγός του λεωφορείου, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η οποία διενεργεί την προανάκριση”.


sakisgeorgiadis