Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Ξεκίνησε η λειτουργία του myergani - Δείτε τι δηλώνει ο εργοδότης σας

 Η πλατφόρμα myergani.gov.gr είναι μια νέα υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων που αφορά στους εργαζόμενους.

Στόχος της νέας αυτής υπηρεσίας είναι να διατίθενται στους εργαζομένους τα....

στοιχεία που δηλώνουν στο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ οι εργοδότες και τους αφορούν. Επιπλέον διατίθενται στοιχεία από δράσεις ενίσχυσης πληγέντων από την υγειονομική κρίση (π.χ. Αναστολές, πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ κ.ά.), φυσικές καταστροφές κ.λπ.

Η είσοδος στην υπηρεσία γίνεται με κωδικούς taxisnet του εργαζόμενου.

Η αναζήτηση των πληροφοριών της πλατφόρμας γίνεται μέσα από 3 βασικές επιλογές:

  1. Με την επιλογή Οι εργοδότες μου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις σχέσεις εργασίας με τους εργοδότες που έχετε απασχοληθεί (εφόσον έχουν δηλωθεί στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ). Επίσης μπορείτε να δείτε τα τελευταία καταγεγραμμένα στοιχεία της κάθε εργασιακής σχέσης όπως έχουν καταγραφεί στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ από τις δηλώσεις των υπόχρεων εργοδοτών.

    Οι Εργοδότες μου

  2. Με την επιλογή Δηλώσεις μπορείτε να αναζητήσετε όλες τις δηλώσεις (έντυπα) που έχουν υποβληθεί στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ από τους εργοδότες ταξινομημένες στις παρακάτω κατηγορίες:

    Η παραπάνω λίστα διαθέσιμων στοιχείων θα επικαιροποιείται σύμφωνα με τις δράσεις του Υπουργείου και τις νέες διαδικασίες που προκύπτουν.

  3. Με την επιλογή Πληρωμές Covid-19 μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληρωμές που έχουν γίνει από το Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κατά την διάρκεια των μέτρων COVID-19 (π.χ. Αναστολές, πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ κ.ά.).

    Πληρωμές Covid-19

sakisgeorgiadis