Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

200 IVECO για τις Γερμανικές δημόσιες συγκοινωνίες

Μέχρι το τέλος του 2024, οι εταιρείες του ομίλου λεωφορείων KVG Stade, CeBus και η εταιρεία μεταφορών Bachstein (Νότια Γερμανία) θα ανανεώσουν το στόλο τους με λεωφορεία IVECO. 

Όπως συνέβη τα τελευταία τρία χρόνια, το... σχέδιο περιλαμβάνει την αγορά συνολικά 200 λεωφορείων IVECO. Αυτή η συμφωνία αγοράς υπογράφηκε στα τέλη Νοεμβρίου. 

Αυτή η νέα συμφωνία πλαίσιο καλύπτει το IVECO Urbanway 18 μέτρων, ως αστικά λεωφορεία, και τα υπεραστικά λεωφορεία IVECO Crossway σε μήκη 10,8, 12 και 14,5 μέτρα. 

Τα λεωφορεία χαμηλής εισόδου IVECO Urbanway και Crossway είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις δημόσιες συγκοινωνίες και ως εκ τούτου αποτελούν αποτελεσματικό μέσο μεταφοράς για τις σύγχρονες μητροπολιτικές περιοχές. 

Αυτές οι δύο παραλλαγές λεωφορείων προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα με εύκολη ροή εισόδου και εξόδου, εξαιρετική ευελιξία, υψηλό επίπεδο άνεσης καθίσματος οδηγού, μεγάλα διαστήματα συντήρησης και, ως επί το πλείστον, έναν αποτελεσματικό και ισχυρό κινητήρα 360 hp Cursor 9 που συμμορφώνεται με το Euro 6 Πρότυπο εκπομπών D. 

 Η KVG Stade επέλεξε επίσης εκτεταμένο ατομικό εξοπλισμό για αυτά τα λεωφορεία. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, καθίσματα προβόλου χωρίς λοβό, κλιματισμό, σύστημα παρακολούθησης βίντεο, συσκευή ανάγνωσης καρτών, σύστημα υποβοήθησης στροφής και πολλά άλλα.

 «Χάρη σε αυτά τα νέα λεωφορεία, θα είμαστε σε θέση να αυξήσουμε την ποιότητα και την ελκυστικότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών μεταφορών μας, διασφαλίζοντας πάντα μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια τόσο για τους επιβάτες όσο και για τους οδηγούς», δήλωσε ο Jan Behrendt, Διευθύνων Σύμβουλος της KVG GmbH & Co. KG. 

 Με περισσότερα από 130 χρόνια ιστορίας και εμπειριών, αυτές οι εταιρείες έχουν καταστεί σημαντικοί πρωταγωνιστές στις υπηρεσίες κινητικότητας και παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών μεταφοράς λεωφορείων σε μεγάλα τμήματα της Κάτω Σαξονίας, από τη Βόρεια Θάλασσα έως το Lüneburger Heide έως τα όρη Harz, όπως καθώς και σε περιοχές της Βαυαρίας και της Σαξονίας. Λειτουργούν με επιτυχία στις αστικές και περιφερειακές αγορές λεωφορείων. Σήμερα, η KVG Stade είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή εταιρεία μεταφορών στην Κάτω Σαξονία. 

 «Η KVG Stade είναι πιστός πελάτης της IVECO εδώ και πολλά χρόνια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτός ο πελάτης αναφοράς επέλεξε και πάλι την προσφορά IVECO BUS, επιβεβαιώνοντας αυτήν την εμπιστοσύνη συνεργασίας», πρόσθεσε ο Erhan Eren, Διευθυντής Εμπορικού σε Γερμανία, Αυστρία και  Ελβετία στην Iveco Magirus AG.

sakisgeorgiadis