Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Θεσσαλονίκη: Τι αναφέρει ο οδηγός του λεωφορείου που συνέβη η σεξουαλική παρενόχληση

Τέσσερα ανήλικα κορίτσια έπεσαν θύματα.... σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν 50χρονο άντρα, μέσα σε αστικό λεωφορείο της Θεσσαλονίκης.
Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής όταν οι τέσσερις 14χρονες βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο, στην περιοχή του Αγγελοχωρίου και κάποια στιγμή ο 50χρονος τις πλησίασε και τις θώπευσε στα πόδια!
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θερμαϊκού κατάφεραν να εντοπίσουν τον άνδρα και να του περάσουν χειροπέδες.
Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.


O οδηγός του λεωφορείου, που ανήκει στο ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ, ανέφερε στα ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΕΑ:


 Άλλο ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικων κοριτσιών σημειώθηκε εχθές στο λεωφορείο της γραμμής 76Α από τον γνωστό παρενοχλητη κι επίδοξο βιαστή που για έναν ανεξήγητο λόγο τον αφήνουν και κυκλοφορεί ελεύθερος κι ανενοχλητος... Ως πότε άραγε..

.θέλω να ευχαριστήσω όλους τους επιβάτες οι οποίοι δέχτηκαν να παραμείνουν στο λεωφορείο και να παρευρεθούν ως μάρτυρες, τους γονείς των κοριτσιών που ήρθαν στο σημείο μετά από την ενημέρωση τους από τις παθουσες ανήλικες και την ψύχραιμη αντίδραση τους και αντιμετώπιση του περιστατικού και φυσικά το Α.Τ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ για την άμεση απόκριση του στο συμβάν και τη ταχύτατη σύλληψη του δράστη.

Πρέπει κατι να γίνει είτε από τον ίδιο το δήμο (δε ξέρω αν γίνεται) είτε από μας τους δημότες μέσω της αστυνομίας η της εισαγγελίας ώστε ο τύπος να κλειστεί οριστικά είτε στη φυλακή είτε σε κάποια κλινική καθώς παρά τα επανειλημμένα χτυπήματα του για κάποιο λόγο τον αφηνουν ελεύθερο και αποτελεί κίνδυνο για το κοινωνικό σύνολο και ειδικότερα τα ανήλικα κορίτσια..

Εμείς ως οδηγοί δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. 'Οποτε τον εντοπίζουμε τον αποφεύγουμε και δεν του επιτρέπουμε την επιβίβαση αλλά και αυτό που επί της ουσίας είναι το μόνο που ίσως μπορούμε να κάνουμε δε το καταφέρνουμε πάντα. Πρέπει να μεριμνήσει η εισαγγελία να λυθεί αυτό το πρόβλημα.


sakisgeorgiadis