Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

26 Mini Bus Mercedes-Benz Sprinter στην Πολεμική Αεροπορία από τον όμιλο Παπαδάκη και τη Νίκας Α.Ε.

 Ο Όμιλος Παπαδάκη υπέγραψε σήμερα, μαζί με την «Α. Νίκας Α.Ε.», την Σύμβαση για την Προμήθεια από την Πολεμική Αεροπορία 26 ολοκαίνουργιων Mini Bus Mercedes-Benz Sprinter 414 CDI 12+1+1 θέσεων.

Η «Med Bus & Truck Α.Ε.», εταιρία του.... Ομίλου Παπαδάκη, σε συνεργασία με την εταιρία του κ. Κώστα Νίκα, αναδείχθηκαν ανάδοχοι στον διαγωνισμό που προκήρυξε η Πολεμική Αεροπορία, προσφέροντας ένα υπερσύγχρονο όχημα που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της Π.Α.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Med Bus & Truck Α.Ε. κ. Κωνσταντίνος Η. Παπαδάκης (αριστερά 1η φωτό) δήλωσε πως «είμαστε ευτυχείς που η συνεργασία του Ομίλου μας με την Π.Α. και τους άλλους Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων συνεχίζεται, μέσω της συμμετοχής μας σε ανοιχτούς διαγωνισμούς προμηθειών.

Στα πλαίσια του CSR (Corporate Social Responsibility) του Ομίλου θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί στο έργο που επιτελούν οι Ε.Δ. προσφέροντας αξιόπιστα οχήματα, είτε Mini Bus είτε μεγάλα λεωφορεία, ώστε οι ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων να καλύπτονται με τις καλύτερες των επιλογών».

Η υπογραφή της Σύμβασης έγινε στην Υπηρεσία Προμηθειών της Πολεμικής Αεροπορίας, παρουσία του Διευθυντή της, Σμηνάρχου Κωσταντίνου Συλεούνη , ο οποίος και υπέγραψε για λογαριασμό της Υπηρεσίας.

sakisgeorgiadis