Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ: Διαχωριστικά παραβάν σε Ι.Χ, λεωφορεία, ταξί κ.α. για την προστασία από τον Covid-19

Το Buitink Inflatable Car Screens (BICS) είναι μια εφεύρεση της ολλανδικής εταιρείας Buitink Technology. Είναι διαφανή πλαστικά παραβάν, σχεδιασμένα για διαφορετικούς τύπους και μοντέλα οχημάτων. Έχουν .....
ανθεκτικό φουσκωτό χείλος και ένα σύνολο συνδετήρων που ασφαλίζουν το παραβάν στο όχημα χωρίς να χρειάζεται να βιδωθεί τίποτα. Η πλαστική επιφάνεια, η οποία είναι εύκολο να απολυμανθεί, προστατεύει τον οδηγό και τους επιβάτες από τη διάδοση του ιού Covid-19.


Η Buitink εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ελαφρών πλαστικών κατασκευών και έχει το παγκόσμιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το σχεδιασμό των πλαστικών παραβάν αυτοκινήτων.



"Έχουμε αναπτύξει αυτά τα παραβάν,  ειδικά για την εφαρμογή σε οχήματα", εξηγεί ο Jan van de Weerd της Buitink Technology, 

"Σκεφτείτε, για παράδειγμα, ταξί, μεταφορά επιβατών με λεωφορεία και πούλμαν, εταιρείες αυτοκινήτων που θέλουν να δοκιμάσουν οδηγούς με επιβάτες ή εταιρείες οδικής βοήθειας, οι οποίες παραλαμβάνουν αυτοκίνητα και τους επιβάτες τους σε περίπτωση βλάβης. Τα παραβάν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το διαχωρισμό του οδηγού και της περιοχής επιβατών, αλλά και για το διαχωρισμό μεταξύ του οδηγού και του συνοδηγού. Το παραβάν αυτοκινήτου δεν κλείνει το χώρο 100 τοις εκατό, αλλά προσφέρει αποτελεσματική προστασία σε ένα περιβάλλον όπου απόσταση 1,5 μέτρων δεν είναι πάντα εφικτή.



Τα διαφανή πλαστικά παραβάν έχουν αναπτυχθεί από την Buitink Technology για ένα ευρύ φάσμα μοντέλων και τύπων οχημάτων. 



Ξεκινάμε από τις εσωτερικές διαστάσεις ενός αυτοκινήτου και φτιάχνουμε ένα ανθεκτικό φουσκωτό πλαίσιο σωλήνα, το οποίο ασφαλίζει το παραβάν στην καμπίνα. Το φουσκωτό πλαίσιο μπορεί εύκολα να διογκωθεί με τρόμπα ποδηλάτου ή συμπιεστή. Με έναν αριθμό πρόσθετων ιμάντων, το παραβάν ασφαλίζεται στη συνέχεια σε ορισμένα σταθερά σημεία, όπως ο καθρέφτης, τα καθίσματα ή τα στηρίγματα προσκέφαλου. Οι διαστάσεις της καμπίνας μπορούν εύκολα να μας αποσταλούν, με τη χρήση μιας εφαρμογής που έχουμε στον ιστότοπό μας. Ένα παραβάν Ι.Χ. ζυγίζει κατά μέσο όρο 2 κιλά και χωράει σε συσκευασία μόνο 20x20x30 cm." 


Περισσότερα στο www.buitink-technology.com
τηλέφωνο για τιμές: +31 316 25 08 30,
email: sales@buitink-technology.com

sakisgeorgiadis.blogspot.com , 3/6/2020

sakisgeorgiadis