Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Νέος Πρόεδρος της HELLENIC TRAIN ο Ζηλιασκόπουλος

 Ένας παλιός γνώριμος τοποθετείται στην διοικητική πυραμίδα της Hellenic Train επιστρέφοντας.... ύστερα από αρκετά χρόνια στον σιδηρόδρομο και επιβεβαιώνοντας τις σχετικές φήμες που είχαν προηγηθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Θανάσης Ζηλιασκόπουλος, πρόεδρος του Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ, ο οποίος είχε διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ πριν η εταιρία πουληθεί στους Ιταλούς και μετονομαστεί σε Hellenic Train επιστρέφει αυτή τη φορά στη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η τοποθέτηση του κ. Ζηλιασκόπουλου εντάσσεται στις αλλαγές στη διοίκηση, τις οποιες ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης η εταιρεία. Το τιμόνι της ΗΤ αναλαμβάνει ο Roberto Rinaudo ως νέος διευθύνων σύμβουλος και Country Manager για την Ελλάδα διαδεχόμενος τον έως και σήμερα διευθύνοντα σύμβουλο Maurizio Capotorto που αναμένεται να αναλάβει διαφορετικό ρόλο στον Όμιλο FS, του οποίου είναι θυγατρική η εταιρεία λειτουργίας του ελληνικού σιδηροδρόμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΗΤ, ο Roberto Rinaudo έχει μια επιτυχημένη πορεία 21 ετών ως Διευθύνων Σύμβουλος και ως στέλεγχος σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις, έχοντας επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα όσον αφορά την ανάπτυξη και τις επιδόσεις της εταιρείας.

sakisgeorgiadis